Samsung A20 cihazım için Magisk performans modülü

furyzstko

Hectopat
Daha fazla  
Samsung A20 cihazım için Magisk performans modülü arıyorum ne kurabilirim? Oyunlarda FPS artışı sağlaması ve arayüzü daha akıcı bir hale getirmesi için.

Magisk modülleri cihazınızı daha hızlı hale getiremez. 3-5 gereksiz servis kapatır en fazla, o da FPS'i etkilemez.

Daha fazla hız istiyorsanız Franco Kernel Manager veya Kernel Auditor gibi uygulamalarla çekirdeklerinizi maksimum hızda çalışmaya zorlayabilirsiniz. Şarjınızı eritir tabii.

Magisk modülleri cihazınızı daha hızlı hale getiremez. 3-5 gereksiz servis kapatır en fazla, o da FPS'i etkilemez.

Daha fazla hız istiyorsanız Franco Kernel Manager veya Kernel Auditor gibi uygulamalarla çekirdeklerinizi maksimum hızda çalışmaya zorlayabilirsiniz. Şarjınızı eritir tabii.
Hocam kurulumda yardımcı olabilir misiniz acaba ?

O nedir hocam nasıl yapabilirim?

Euroka kernel kullanabilirsiniz.
Flow hocamın dediği gibi. Kernel Manager'ler ile frekansları yukarıda tutabiliriz.

Euroka kernel kullanabilirsiniz.
Flow hocamın dediği gibi. Kernel Manager'ler ile frekansları yukarıda tutabiliriz.
İşte hocam nasıl yapabilirim bir rehber lazım bana

O zaman sıkıntı hocam ya ben böyle bir uygulama zannettim uygulamaya girip istediğim zaman kısıp istediğim zaman açıyorum mantığında ama öyle değilmiş demek ki.

Değil direk yazılım çekirdeği değiştiriyoruz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı