Samsung A20 Üst Menü Açılıyor

Samsung A20 marka telefona sahibim ve son günlerde gelen güncellemeyle beraber ekranın üst kısmında herhangi bir yere bastığımda üst menü açılıyor. Bunu nasıl halledebilirim? Ne Instagram'da arama yapabiliyorum ne de tweet atabiliyorum.
Sanırım güncellemeden kastınız Android 10 olmalı. Cihaza Hard Reset atmayı deneyin. (Fabrika ayarlarına dönecek.) Ayrıca cihazı hiç düşürdünüz mü?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dokunmatik ekranın üst kısmında problem olabilir. Garantisi devam ediyorsa garantiye gönderin. Düzeltme: Güncellemeden sonra olmuş yazmışsınız görmedim. Cihazı sıfırlayın, ardından arkadaşın verdiği linkten yararlanarak hard reset atın.

Samsung members uygulamasındaki forumdan sorunuzu paylaşın. Yardımcı oluyor forum üyeleri. Samsung cihazı üzerine daha net yorumlar alırsın. Uygulama yüklü değilse Galaxy Store'dan indirebilirsiniz.

Son düzenleme:
Samsung members uygulamasındaki forumdan sorunuzu paylaşın. Yardımcı oluyor forum üyeleri. Samsung cihazı üzerine daha net yorumlar alırsın. Uygulama yüklü değilse Galaxy Store'dan indirebilirsiniz.
Bıraksınlar bu işleri yardım falan etmiyorlar.
Sanırım güncellemeden kastınız Android 10 olmalı. Cihaza Hard Reset atmayı deneyin. (Fabrika ayarlarına dönecek.) Ayrıca cihazı hiç düşürdünüz mü?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hard Reset yapınca telefonun içindeki her şey gidiyor mu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı