Samsung A21s recovery menude dosya yedekleme nasıl yapılır?

kenantem

Yoctopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Samsung Galaxy A21s cihazımda resolution changer uygulamasıyla çözünürlük denerken cihaz kapandı ve açılmadan 2-3 kez kendini yeniden başlatıp recovery menuye giriyor ve hata veriyor. Tek çare format atmak fakat benim cihazı açmadan, recovery menudeki cihazın içindeki resimleri yedeklemem gerekiyor. Nasıl yapabilirim?

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Samsung Galaxy A21s cihazımda resolution changer uygulamasıyla çözünürlük denerken cihaz kapandı ve açılmadan 2-3 kez kendini yeniden başlatıp recovery menuye giriyor ve hata veriyor. Tek çare format atmak fakat benim cihazı açmadan, recovery menudeki cihazın içindeki resimleri yedeklemem gerekiyor. Nasıl yapabilirim?
Cihaz rootlu değil mi?

Uygun bir TWRP portu bulup flashla. Yedeklemesi kolay zaten twrp'den. Bootloader sürümün ne? U1 U2 U3 U4 U5 U6 U7? Bende U5 vardı rootlayıp kullandım 4 sene falan.

Cihaz rootlu değil mi?

Uygun bir TWRP portu bulup flashla. Yedeklemesi kolay zaten TWRP'den. Bootloader sürümün ne? U1 U2 u3 U4 u5 U6 u7? Bende U5 vardı rootlayıp kullandım 4 sene falan.

Cihazda root yok TWRP'yi de nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum. 2. bir Android cihazla atabilir miyim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı