Çok teşekkürler hocam. Kıytırık bir adaptörle şarj ediyordum. 4 saat gösteriyordu 0-100'ü.Ben kabloyu bağlayıp yeniden başlatıyorum. Ama kabloyu bağlamadan da yeniden başlatınca düzeliyor. En azından ikisinde de sorunum geçici olarak çözülüyor.
Çok teşekkürler hocam. Kıytırık bir adaptörle şarj ediyordum. 4 saat gösteriyordu 0-100'ü.Ben kabloyu bağlayıp yeniden başlatıyorum. Ama kabloyu bağlamadan da yeniden başlatınca düzeliyor. En azından ikisinde de sorunum geçici olarak çözülüyor.
Realme 9 Pro hakkında ne düşünüyorsunuz?
Çok teşekkürler hocam. Kıytırık bir adaptörle şarj ediyordum. 4 saat gösteriyordu 0-100'ü.
O telefonu etrafımda kullanan kimse olmadığından yorum yapamam hocam. Fiyat bandınıza göre yeni konu açsanız daha çok insan yardım edecektir.
Orijinal adaptörde 20'den 100'e 4 ile 6 saat yazdığını gördüm, sorun adaptörde değildir tahminen.
Hocam süper hızlı şarj ile 2 saatte ediyordu. Sizin bahsettiğiniz düz adaptör olabilir mi?
Realme 9 pro aldım gayet memnunum şimdilik beklemediğim şekilde oyunlarda yüksek kalitede yüksek FPS veriyor belki zaman geçtikçe performans düşer bilmiyorum, alma sebebim ne fazla şikayeti var ne de fazla incelemesi, bu segmentte neye baksan onun yerine bunu al yorumlarından dolayı az bilinen bir şeyi almak daha iyi hissettirdi.realme 9 pro hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bu sorun devam ediyor mu ?Ben kabloyu bağlayıp yeniden başlatıyorum. Ama kabloyu bağlamadan da yeniden başlatınca düzeliyor. En azından ikisinde de sorunum geçici olarak çözülüyor.
Bu sorun devam ediyor mu?
Aynı şekil bende de var.Devam ediyor ve şu an ne yaparsam yapayım hızlı şarj çalışmıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.