Samsung A24 göz yorar mı?

yusufkarsu

Centipat
Daha fazla  
Samsung A24 almayı düşünüyorum fakat Süper AMOLED olduğu için gözü yorar mı veya mavi ışık filtresi işe yarar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung A24 almayı düşünüyorum fakat Süper AMOLED olduğu için gözü yorar mı veya mavi ışık filtresi işe yarar mı?

AMOLED çok güzel bir ekran teknolojisi. Siyah yerleri kapatır ve tam siyah gösterir, bu şekilde pilden tasarruf sağlar (LCD'ye göre hepsi). Sorunuza gelecek olursam göz yorması her cihazda, her ekranda olur fakat AMOLED'de ekstrem bir şekilde olmaz, aynı şekilde olur.

A serisi biraz sıkıntılı bir seri diye biliyorum. Ha tabii kullanan kadar bilemem benim bildiğim bu.

Samsung AMOLED'in kendi üreticisi diye biliyorum zaten. Ekranda çok iyi iş çıkartırlar. TFT'li modeller dışında hep AMOLED kullanır. A serisi orta fiyatta göz boyama serisi olarak görüyorum. MP şişirirler, 4 tane kamera koyarlar, RAM'de bonkör olurlar ama işlemciyi düşük tutarlar. Neyi yüksek olsa dahi işlemci kötü olduğundan sonra 1-2 yıl sonra kasmaması ve 4-5 yıldan fazla kullanmanız çok zor oluyor. Günümüzde hala S7, S6, İP6, İP7 görürsünüz fakat Xiaomi Redmi 5, A8 falan görmezsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı