Samsung A25 5G satılıp iPhone 11 alınır mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Telefonundan içerik tüketmeyi seviyorsan dizi film veya YouTube filan iPhone 11'in ekranı seni üzer.
Tek olayın sadece fotoğraf çekmek ise anca geç derim iPhone 11'e.

Anladım hocam cidden büyük fark varmış bende gündelik olarak hem fotoğraf cekiyorum hem de dizi film vs. izliyorum ondan dolayı 11 almaktan birazcık soğudum gibi.

Bütçeyi çok ufak artırıp 12 baksanız?
Hocam 12ler 18 19 bandında o yüzden aşıyor beni

Güncellik çok önemli değilse eski Samsung s serilerine veya 1000TL çıkarak A55'e bakabilirsiniz. İp 11 şu an alınmaz. iOSa alışıksanız başta zor olacaktır ama Good Lock ile özelleştirerek One UI da çok iyi.

İp 11 isteğinizden yola çıkarak S21FE öneririm onun da güncelleme ömrü az kaldı ama hala fiyatına göre premium.

Not: Uzun süre kullanacaksanız almadan önce araştırma yapmanızı ve SD888 işlemciye sahip versiyonu almanızı tavsiye ederim.

Not 2: Hafıza kartı desteği yok ve sadece 128 GB versiyonu var.

Güncellik çok önemli değilse eski Samsung s serilerine veya 1000TL çıkarak A55'e bakabilirsiniz. İp 11 şu an alınmaz. iOSa alışıksanız başta zor olacaktır ama Good Lock ile özelleştirerek One UI da çok iyi.

İp 11 isteğinizden yola çıkarak S21FE öneririm onun da güncelleme ömrü az kaldı ama hala fiyatına göre premium.

Not: Uzun süre kullanacaksanız almadan önce araştırma yapmanızı ve SD888 işlemciye sahip versiyonu almanızı tavsiye ederim.

Not 2: Hafıza kartı desteği yok ve sadece 128 GB versiyonu var.

Hocam aktif olarak Samsung A25 5G kullanıyorum satıp alacağım zaten iOS işletim sistemi hoşuma gittiği için geçiyorum.

Bütçeniz iPhone telefonlara göre azmış. O paralara 2.el yurt dışı iPhone 12 Pro, belki 13 alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı