Çözüldü Samsung A30 TWRP kurulmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ethif

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Samsung A30 cihazıma TWRP kuramıyorum. Geliştirici seçeneklerinden OEM kilidini açtım.

1702916265268.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Olmadı hocam. Mecbur yeniden başlatıyorum.

Hocam TWRP kuruldu. Dediğiniz kombinasyonlarla download modea geçemiyorum. Şu an TWRP ekranındayım. S22 port dosyasını telefona atıp devam edebilir miyim acaba?

TWRP'ye girdiyseniz sıkıntı yok ROM kernel vs. işlemlerinizi yapabilirsiniz sorununuzun çözülmesine sevindim.

Teşekkürler hocam sizi de yordum.Eki Görüntüle 2057479ROM'u atacağım fakat telefonun içindeki bu dosyaları silmeme gerek var mı?

Evet encryption olmuş dosyalar sideload ile ROM kurma işlemi mümkünse öyle kurun.

Bu arada bu sorundan kurtulmak için stock ROM'u flash'laman gerek ve hemen ardından TWRP ve Vbmeta'yı. (stok ROM'u attıktan sonra kesinlikle cihazı boot etme yoksa aynı şekilde olur.)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
sideload ile nasıl yapılacağını burada anlatıyor.

Evet encryption olmuş dosyalar sideload ile ROM kurma işlemi mümkünse öyle kurun.

Bu arada bu sorundan kurtulmak için stock ROM'u flash'laman gerek ve hemen ardından TWRP ve Vbmeta'yı. (stok ROM'u attıktan sonra kesinlikle cihazı boot etme yoksa aynı şekilde olur.)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
sideload ile nasıl yapılacağını burada anlatıyor.

Hocam ben direkt S22 Port ROM'u dosyalara atarak TWRP üzerinden kurarsam olmaz mı? Stock ROM işlemi gerekli mi?

Hocam ben direkt S22 Port ROM'u dosyalara atarak TWRP üzerinden kurarsam olmaz mı? Stock ROM işlemi gerekli
Bilgisayardan telefona dosya aktarımı şifrelemeyi kırmadan atmak mümkün değil.

Sideload taktiği ile atman daha iyi olur.
Hocam telefonu sideload moduna alıyorum fakat bilgisayar görmüyor.
1702987652544.png
1702987667392.png

Hocam TWRP ayarlarından factory reset, internal storage wipe yapıp encryption'u çözebilirsiniz belki.
TWRP menüsünden sideload açık olduğuna emin misiniz?

TWRP ana menüsünden "Advanced" sonrasında "ADB sideload" menüsüne girip CMD'ye komutu öyle yazın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
hocam twrp ayarlarından factory reset, internal storage wipe yapıp encryption'u çözebilirsiniz belki.
Twrp menüsünden sideload açık olduğuna emin misiniz?
ADB Sideload kısmına geldikten sonra "Starting ADB sideload feature..." yazıyor 5 dakika sonra da cancelling yazıp failed geliyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı