Samsung A34 telefon için gelen Ome UI 6 güncellemesi nasıl iptal edilir?

Lutryel

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci : İ5 14400F - RAM : 16GB 3200 MHz DDR4 - SSD : Lexar 500 gb mvme m2 + İntensso 120 gb ssd - 320gb hdd - 240gb hdd - Anakart: H610m - Ekran Kartı : Nvidia GeForce RTX 4060 - İşletim Sistemi : Windows 11 Pro - Telefon : Samsung Galaxy A34 5G - Kulaklık : Rampage K3 Klavye : Redragon Dark Avanger K569RGB Mouse : Steelseries Prime Plus Monitör : Msi G244F 170 Hz - 2. Monitör: Hp Pavilion v1907w
A34 ome UI 6 gelmiş indire tikladim yanlislikla, iptal etmek istiyorum. Kapadim açtım, duzelmedi. Durdurdum kaldi boyle, ne yapayim? Yapmak istemiyorum guncellemeyi, şu anki halinden memnunum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Guncellemeye tıkladım durdurdum.

Geldigi hali daha stabil ve az RAM tuketiyor.

Sıfırlayarak iptal ettim, yani böyle çözdüm.
Bende de UI 5 vardı yeni cihazda yanlışlıkla güncelleme ayar kısmına girince indirmeye başladı yüzde 10 da iken durdur'a bastım UI 6 güncellemesini ama kaldı öyle. Otomatik güncelleme kapalı. Telefonu kapattım açtım her şekilde hala ayarlar kısmında durdurulu yüzde 10 da kaldı gözüküyor ve bildirim çubuğunda da indirme durduruldu bildirimi var. Tam olarak nasıl çözdünüz anlatabilir misiniz?

Bende de UI 5 vardı yeni cihazda yanlışlıkla güncelleme ayar kısmına girince indirmeye başladı yüzde 10 da iken Durdur'a bastım UI 6 güncellemesini ama kaldı öyle. Otomatik güncelleme kapalı. Telefonu kapattım açtım her şekilde hala ayarlar kısmında durdurulu yüzde 10 da kaldı gözüküyor ve bildirim çubuğunda da indirme durduruldu bildirimi var. Tam olarak nasıl çözdünüz anlatabilir misiniz?

Guncelleme bitmeden sıfırladım.

Şu telefondaki her şeyin silindiği ilk günkü haline döndüğü sıfırlama mı?

Evet fabrika ayarlarina don dedim guncelleme tamamlanmadan cozuldu.

Teşekkürler, onu yapmaya müsait değil telefon bilgilerden dolayı başka yol bulamazsam yapacağım.

Peki nasıl istersen yedekleyip sıfırladım ben.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı