Samsung A35 alınır mı?

Bütçe
15000
Hocam ısınma sorunu çok göze çarpıyor mu yani bildiğin elin falan ısınıyor mu?

Gündelik kullanımda hayır, göze çarpmıyor çok çok hafif bir ısınma oluyor oda sosyal medyada falan, oyunlarda ise biraz ısınıyor, ama ben kılıf taktığım için pek onu da hissetmiyorum.

Gündelik kullanımda hayır, göze çarpmıyor çok çok hafif bir ısınma oluyor oda sosyal medyada falan, oyunlarda ise biraz ısınıyor, ama ben kılıf taktığım için pek onu da hissetmiyorum.

Önerir misin A55 mi A35 mi sence Samsung'a serisi özellikle biraz sorunlu diye duyduğum için önyargıyla yaklaşıyorum.

İkisi arasında tabii ki A55 fakat o fiyatlara çıkıp POCO X6 Pro'ya da Honor 200 ve Oppo Reno 11 F ede bakın derim.

Kardeş sen Oppo'dan sponsorluk falan mı aldın😃

Önerir misin A55 mi A35 mi sence Samsung'a serisi özellikle biraz sorunlu diye duyduğum için önyargıyla yaklaşıyorum.

A55 fiyatına çıkıyorsan S22 veya S21FE alman daha iyi olur.

Kardeş sen Oppo'dan sponsorluk falan mı aldın😃

A55 fiyatına çıkıyorsan S22 veya S21FE alman daha iyi olur.

Hahahaha gerçekten güldürdü 😃 ancak birkaç yıl önce üretimi durmasıyla uzun süre piyasada yoktu bu yüzden ya unutuldu ya da yabana atanlar oldu ancak geri dönüşünü yaptığı modellerden biri olan Oppo Reno 11F modeliyle sağlam şekilde geri döndü insanlar genellikle klasik bu fiyatlarda Samsung POCO biliyor Oppo öneripte alan kişiler oldu çok memnunlar o yüzden herkesin bilmesini istiyorum şahsen bu fiyatta bana göre rakipsiz.

A35 kullanıyorum bana göre eksi yönleri biraz kalın ve büyük olması ve şarjı 25W desteklemesi bunun dışında üzmeyen bir cihaz. Kamerası vs gayet idare ediyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı