Samsung A35 vs Xiaomi Redmi Note 13 Pro

Teşekkürler hocam

Bence de öyle bir telefon fakat çok kötü yorumlar almış bir model olması kafamı karıştırdı. Genel olarak Redmi ve A35 karşılaştırmasında herkes A35 al diyor.
Xiamoi'nin eski modellerinde bazılarında yazılım problemleri oluyordu. Ancak bence pro modelleri gayet F/P halendaha Note 9 Pro kullananlar var. Pro modelinin kötü olduğunu düşünmüyorum. A35 Samsungun orta segment telefonu Note 13 Pro ise xiamoi'nin yüksek segment telefonu. Tabiki tercih sizin. Ben alacak olsam redmi pro alırdım. Gayet iyi bir cihaz daha önce Note 9 Pro kullanmıştım. Hiç sıkıntı yaşamadım. Annemde daha önce Note 10 S kullanmıştı. O 6-7 ay gibi kısa bir süre kullandı ama telefondan gayet mutlu idi. Yani açıkçası ben xiamoi'nin bir yamuğunu görmedim.

Xiaomi'nin eski modellerinde bazılarında yazılım problemleri oluyordu. Ancak bence Pro modelleri gayet F/P halendaha Note 9 Pro kullananlar var. Pro modelinin kötü olduğunu düşünmüyorum. A35 Samsung'un orta segment telefonu Note 13 Pro ise Xiaomi'nin yüksek segment telefonu. Tabii ki tercih sizin. Ben alacak olsam Redmi Pro alırdım. Gayet iyi bir cihaz daha önce Note 9 Pro kullanmıştım. Hiç sıkıntı yaşamadım. Annemde daha önce Note 10 s kullanmıştı. O 6-7 ay gibi kısa bir süre kullandı ama telefondan gayet mutlu idi. Yani açıkçası ben Xiaomi'nin bir yamuğunu görmedim.

Note 13 Pro maalesef saf güç olarak geride bir model hala G99 işlemci kullanıyor. Şarj hızı vesaire iyi fakat çok alınası bir telefon değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı