Samsung A50 şarj hızlı bitme problemi

Ben 1.5 ay önce Samsung A50 aldım (4000mAh) ilk ay sorun yoktu fakat sonra bir gün şarja çok ihtiyacım olduğu için %13'te şarja taktım geri çıkardım taktım geri çıkardım böyle yaptıktan sonra sarj daha çabuk bitmeye başladı. Normalde 1 günü rahat bitiriyordum şu an 9 saat kullanıyorum şarjı bitiyor. Nasıl düzeltebilirim?
Bende de benzer problem var. 3.5 ay önce A50 aldım. 15 gün öncesine kadar şarjı gayet iyi gidiyordu. Sabah saat 9'dan gece 10'a kadar PUBG, Instagram, YouTube derken gün boyu yoğun olarak kullanıyordum ve geceye %30 - %35 civari pilim kalıyordu. Son günlerde fark ettim ki artık sabah 9'dan öğle 2' ye kadar ancak %30 kalıyor. PUBG 40 dakikada %50 şarj götürüyor. Eskiden tam şarjdayken sabaha kadar anca %98e inerken artık 90a iniyor. Seninki düzeldi mi ya da garantiye verdiğinde ücret talep ettiler mi?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı