Samsung A50 vs Huawei P30 Lite

FEDUX

Kilopat
Makaleler
2
Hangisi daha iyidir? Garanti konusunda Huawei olduğunu biliyoruz. Batarya olarak da Huawei Li-Po kullandığı için daha iyi. Fakat hangisi daha az arıza çıkarır? Bana daha çok fayda sağlar/uğraştırmaz. Bir de Antutu'da 13.000 puan farkı ne kadar fark yaratır?

Son düzenleyen: Moderatör:
peki sizin önerdiğiniz Samsung A50 bandında Huawei ürünü var mı?
Birde arkadaşlarımda Huawei lite ürünleri kullanıyor fakat böyle bir şeyden bahsetmediler. Kısıtlamalar ne kadar etkiler. Ayrıca A50 de Pubg Mobile'de fazla oynayınca donma yaptığından bahsedilmiş ne düşünüyorsunuz?

peki sizin önerdiğiniz Samsung A50 bandında Huawei ürünü var mı?
Birde arkadaşlarımda Huawei lite ürünleri kullanıyor fakat böyle bir şeyden bahsetmediler. Kısıtlamalar ne kadar etkiler. Ayrıca A50 de Pubg Mobile'de fazla oynayınca donma yaptığından bahsedilmiş ne düşünüyorsunuz?
Şunu söylemek isterim, iki cihazıda kullanmadım. Bu yüzden herhangi bir tavsiyede bulunamam. Sadece youtube da bir teknoloji kanalının huaweiin lite ürünlerinin çok kısıtlanmış olduğunu söylediği için bunu söyledim. O da aylar önceydi. Samsung kaliteli ürünler çıkartıyor fakat servisi rezalet. A50 de hiç pubg vb. bir yerde kasıyor diyeni duymadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı