Samsung A51 alınır mı?

• Konuyu başlatan Qualty
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 37
  • Görüntüleme 5.328
Tam bütçe belirtebilir misiniz? A51 yerine M31'de alabilirsiniz. A51 gibi bir telefona 3300TL vermek fazla.

Aslında haklısınız hocam. Şimdi bir bakayım dedim. İşlemci aynı batarya ve kamera daha iyi. Her türlü M31 tercih edilebilir ama internetten alamıyor arkadaş galiba.

Hocam Snapdragon işlemcili Samsung kullanıyorum ve emin olun Exynos'tan daha iyi :D

Hocam böyle karşılaştırma yapılmaz. Siz diyorsunuz ki Ryzen Intel'den iyidir. Ama hangi Ryzen, Ryzen 7 3700X ile i3 10100F mi karşılaştırıyorsunuz. İşlemci modeli belirtmeniz lazım. Ayrıca Exynos kullandınız mı ki ondan daha iyi diyebiliyorsunuz.

Siz bizi ısrarla dinlememek istiyorsunuz. Konu sahibinin 2-3. konu.

A51 almayın, fiyatını hak etmiyor. GPU'su iyi, kötü demedik ancak M51'de daha güçlü GPU ve CPU var. Üstüne Exynos gibi 3-4 yıla kasma yapmaz ve bataryayı içmez, 3 saate de soba gibi olmaz.

M51 veya Poco X3 alın. Hala A51'de ısrarcı olursanız da, ne diyeyim. Gidin kazıklanın.
Kötü olduğu falan yok. Bu "ExYnOs KoTu QanQa. ÇöĞp" diyenler Snapdragon işlemcisiyle Samsung'dan zayıf çalışan "Şakşumi" fanboyları.
Biz Exynos kötü demiyoruz, sadece 9611 artık eski ve fiyatını hak etmiyor. Ek olarak Xiaomi fanboyu değilim, bunu beni azıcık bilen bilir.
Redmi Note 9 Pro nasıldır sizce?

9S, M51 ve X3 NFC varken alınmamalı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı