Samsung A51 alınır mı?

Bütçe
4.5K-5K(maks)
Merhaba. Anneme yeni bir telefon almak istiyorum. Sizce Samsung A51 nasıl telefondur alınır mı yoksa başka bir telefon mu almalıyım?
Almak istediğim telefonda çok özellik istemiyorum; en az 128 GB dahili hafızalı fotoğraf kalitesi iyi olsun ama Samsung'dan başka marka olmaz. İndirimdeyken gümüşünü alayım istiyorum. Başka öneriniz var mı? 4500-5K'aşmayalım.(Annem oyun oynamayacak yani normal bir telefon olmasını istiyorum ama fotoğraf çekmeyi seviyor...)

Amazon'da indirimde.
4500'lere çıkabiliyorsan A52 al. 3000 civarlarında kalacaksan Samsung önermem. İlle de Samsung diyorsan A32, A51'den daha iyi, ama ondan da iyi Xiaomi-Oppo-Realme modelleri mevcut.

Merhaba. Anneme yeni bir telefon almak istiyorum. Sizce Samsung A51 nasıl telefondur alınır mı yoksa başka bir telefon mu almalıyım?
Almak istediğim telefonda çok özellik istemiyorum; en az 128 GB dahili hafızalı fotoğraf kalitesi iyi olsun ama Samsung'dan başka marka olmaz. İndirimdeyken gümüşünü alayım istiyorum. Başka öneriniz var mı? 4500-5K'aşmayalım.(Annem oyun oynamayacak yani normal bir telefon olmasını istiyorum ama fotoğraf çekmeyi seviyor...)

Amazon'da indirimde.

Alınır ben memmunum gayet akıcı, A52 bakabilirsiniz.

A51 var bende, tam 1 sene oldu alalı muhteşem bir cihaz şu an alacak olsam A52 alırdım yenilik açısından.

Eğer biraz daha koyabilirseniz S20 FE 128 GB alın uzun süre idare edecektir sizi.

Teşekkürler POCO Realme vs önerdiniz POCO güzel ama kamerasından sebep annem kabul eder mi bilmiyorum teşekkürler
Genel olarak söylüyorum bende isterim başka markalar ama annem istermi bilmiyorum tavsiye edeceğim

Teşekkürler POCO Realme vs önerdiniz POCO güzel ama kamerasından sebep annem kabul eder mi bilmiyorum teşekkürler
Genel olarak söylüyorum bende isterim başka markalar ama annem istermi bilmiyorum tavsiye edeceğim

POCO normal kullanıcıya uygun değil annenize Oppo'ya da Samsung bakın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı