Samsung A51 ve Xiaomi Mi 9T

FTHZKY

Hectopat
Daha fazla  
Samsung A51 ile Xiaomi Mi 9T arasınsa kaldım. Mi 9T daha iyi biliyorum ancak telefondan oyun oynamayı sevmediğim için iki modelden herhangi biri işimi görecektir.
Ürün yorumlarını okuyunca iki model arasında kararsız kaldım.

A51 için;
Çok ısınıyor.
Arka kapakta bir süre sonra geçmeyem lekeler oluşuyor.
Çerçevede boya soyulmaları oluyor.
Donma sorunu.
Kötü kamera performansı.
Şarj sorunu.

Mi 9T için;
Pop-up kamerada yazılımsal açılmıyor.
Pop-up kamerada mekanik arızlar.
Dokunmatikte algılamama.
Kötü teknik servis.
Donma sorunu.
Şarj sorunu.

Gibi sorunlar olduğu yazıyor.

Bunlar ne kadar doğru, hangi telefon daha seri ve daha az sorun çıkarıyor?

Bu telefonları kullanan arkadaşlar karşılaştıkları olumsuz durumları paylaşırlar ise çok mutlu olurum.

Hepsiburada güncel fiyat.
A51:2600TL.
Mi 9t: 2575TL.

Şu an Huawei psmart kullanıyorum ve uygulama geçişlerinde ve daha birçok işlemde donma sorunları ve dokunduğumda bazen ilk seferde algılamama gibi sorunlar var. Aynı sorunları yeni alacağım telefonda yaşamak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
A51 yurrtaki oda arkadaşımda vardı bu sene almıştı bende iPhone 6S vardı bana fotoğraflarını çekmemi söylüyordu A51'in kamerası şey gibi diyordu :) cidden bakınca 2016 model bir telefon tek kamera olmasına rağmen A51'den 10 kat daha iyi fotoğraf çekiyordu Mi 9T'de bir kız arkadaşımda vardı kameralarını bir kız olarak beğeniyorum herhangi bir sorunuda yok diyordu.

A51 arka kamera olarak 9T modelinden daha iyi, 9T modelini beğenip A51 modelini beğenmemek yanlış bir yorum.
İkiside iPhone 6S'in yanında yağlı boya gibiydi cidden hiç beğenmedim ama doğru A51 biraz daha iyiydi ben sadece kullananların görüşlerini söyledim. Bana göre 9T'nin ön kamerası cidden iyiydi beğenmiştim bayağı ama arka kamera olarak ikiside çok kötü gelmesine rağmen bana göre A51 daha iyiydi kesinlikle.

İkiside iPhone 6S'in yanında yağlı boya gibiydi cidden hiç beğenmedim ama doğru A51 biraz daha iyiydi ben sadece kullananların görüşlerini söyledim. Bana göre 9T'nin ön kamerası cidden iyiydi beğenmiştim bayağı ama arka kamera olarak ikiside çok kötü gelmesine rağmen bana göre A51 daha iyiydi kesinlikle.
Benim için kamera o kadar önemli değil. Yazılımsal ve donanımsal bir sorun olmasın ve akıcı bir telefon olsun benim için yeterli.
Mi 9T modelinin parmak izi mi daha hızlı ve stabil yoksa A51 modelimim mi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı