Samsung A51 vs POCO X3 NFC vs Realme 7

Bütçe
3000
@Cobra Tate, Çin malları yanlış bir tabir, bugün Huawei de bir Çin markası fakat müthiş ürünler çıkarıyor piyasaya, ayrıca Samsung vesaire de Çin, Tayvan merkezli yerlerde üretiliyor.
 
teknosa sitesinde birkaç kötü yorum gördüm de biraz çekindim açıkcası sorun yaşamışlar bir sürü memnun olmayanlar falan var bir de A52 ne zaman çıkar çünkü telefonum bozuldu ve maximum 1 hafta 10 gün falan dayanabilirim
A52 çıktı, stoklara da Nisan başında girdi ve birkaç saat içinde tükendi. Mayıs ayında tekrar gelmekle birlikte bu sefer stok sorunu yaşanmayacığını düşünüyorum. 3800 lira gibi bir etiketi olacaktır. A51'in 3330 lira olduğunu düşünürsek bence 500 liralık farka değecek bir telefon lakin bütçenizin epey üstünde.
 
A52 çıktı, stoklara da nisan başında girdi ve birkaç saat içinde tükendi. Mayıs ayında tekrar gelmekle birlikte bu sefer stok sorunu yaşanmayacığını düşünüyorum. 3800 lira gibi bir etiketi olacaktır. A51'in 3330 lira olduğunu düşünürsek bence 500 liralık farka değecek bir telefon lakin bütçenizin epey üstünde.

Mayıs'ın başında gelecekse bekleyebilirim ama ortasına falan kalırsa çok zor olur benim için kesin bir bilgi var mı acaba elinizde.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı