Samsung A52 alınır mı?

• Konuyu başlatan grkn14
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.376
Bütçe
5000TL

grkn14

Kilopat
Yer
WORLD
Daha fazla  
Eski konular var ama şu an bu fiyatta bu telefonu tercih etmeli miyim? Fiyatta düşme ihtimalı var mı? Bütçe 5000TL.

Yok biliyorum taksit olmadığını dediğim şöyle tek çekim yapıp sonradan taksitlere bölünebilir mi?
Bu işlemi Samsung M21 alırken Ziraat'ten yaptım. Öncesinde müşteri hizmetlerini arayıp sorarsınız "şu mağazadan veya siteden şu kadar TL'lik telefon alışverişi yapacağım, sonradan taksitlendirme yapabilir miyim, kaç taksite kadar yapabilirim, faiz çıkar mı?" diye. Onlar bilgi verdikten sonra kafanıza yatarsa alışveriş yaparsınız.

1 ay oldu hemen hemen alali. Memnunum ve tavsiye ediyorum soranlara. Bu fiyata alinabilecek bir cihaz kamerasi cok guzel. Yogun kullanimda 8 9 10 saat arasi degisiyor acik ekran suresi. Normal kullanimdada ertesi gun sarja takiyorum yani 2 gun ucu ucuna kurtarir normal kullanimda.
Eğer ki kameram bir tik dusuk olsun dersen M52 alabilirsin. Sahsen şu an alsam o zaman fiyatlar ayniydi onu alirdim sirf kamera icin A52 aldim ama bu sefer de pek kullanmiyorum hevesimi aldim yani. M52 de kotu degil kamerasi ona da bakilabilir yani.
Şu an fiyatlara bakmadan yorum yaptim ama en son 5000lerdeydi :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı