Samsung A52 alınır mı?

Bütçe daha fazla artıramıyorum. Note 10 Pro mu A52 mi?

Tabii ki A52.

A52 de plastik kasa var, işlemci zayıf, bunları da geçtim 90Hz'a rağmen çok akıcı çalışmıyor. Ben bu kadar kalitesiz cihaza 8-9k TL vermeyi doğru bulmuyorum.

Xiaomi Note 10 Pro toz ve su geçiriyor, A52'ye göre ön kamerası 2 kat daha kötü diyafram ve kamera çözünürlüğü var, A52ye göre 2 kat daha az depolaması var, kamerasında neredeyse her telefonda olan optik dengeleyici yok. Xiaomi Note 10 Pro ekran Hz ve performansta daha iyi A52 de fiziksel özelliklerde ve kamerada daha iyi. Kısacası ikisi de neredeyse eşit. Ancak arkadaş kamerayı ön planda tuttuğu için ben A52 diyorum.(PUBG oynayacaksanız ikisi de 45 FPS veriyor)

Son düzenleme:
Tabii ki A52.

Xiaomi Note 10 Pro toz ve su geçiriyor, A52'ye göre ön kamerası 2 kat daha kötü diyafram ve kamera çözünürlüğü var, A52ye göre 2 kat daha az depolaması var, kamerasında neredeyse her telefonda olan optik dengeleyici yok. Xiaomi Note 10 Pro ekran Hz ve performansta daha iyi A52 de fiziksel özelliklerde ve kamerada daha iyi. Kısacası ikisi de neredeyse eşit. Ancak arkadaş kamerayı ön planda tuttuğu için ben A52 diyorum.(PUBG oynayacaksanız ikisi de 45 FPS veriyor)
İnanın mobil oyunlar ilgimi çekmiyor. Kamera daha ön planda benim için. Arada 1000 TL civarı fark var. A52 1000TL daha pahalı. İnanılmaz arada kaldım. Bir de bunlara ek olarak Huawei Nova 9SE var. Kamera olarak sanırım o da iyi telefonmuş ancak Google servislerinin olmaması ne boyutta hayatıma etki eder kestiremiyorum. Ayrıca instagram vb uygulamalarda problem çıkıyor diyenler kafa karıştırıyor.

İnanın mobil oyunlar ilgimi çekmiyor. Kamera daha ön planda benim için. Arada 1000 TL civarı fark var. A52 1000TL daha pahalı. İnanılmaz arada kaldım. Bir de bunlara ek olarak Huawei nova 9SE var. Kamera olarak sanırım o da iyi telefonmuş ancak Google servislerinin olmaması ne boyutta hayatıma etki eder kestiremiyorum. Ayrıca Instagram vb uygulamalarda problem çıkıyor diyenler kafa karıştırıyor.

Huawei nova 9 SE beş para etmez. Dostum sen eğer kamera için alacaksan Oppo Reno 4 mükemmel, şahsen benim şu ana kadar gördüğüm kamerası en iyi telefonlardan birisidir.

İnanın mobil oyunlar ilgimi çekmiyor. Kamera daha ön planda benim için. Arada 1000 TL civarı fark var. A52 1000TL daha pahalı. İnanılmaz arada kaldım. Bir de bunlara ek olarak Huawei Nova 9SE var. Kamera olarak sanırım o da iyi telefonmuş ancak Google servislerinin olmaması ne boyutta hayatıma etki eder kestiremiyorum. Ayrıca Instagram vb uygulamalarda problem çıkıyor diyenler kafa karıştırıyor.

9000₺'ye A52 almak çok mantıksız. Nov 9 SE ise kesinlikle alınmaz. Yerinde olsam bütçeyi arttırıp S20 FE Snapdragon alırım, başın ağrımaz.

9000₺'ye A52 almak çok mantıksız. Nov 9 SE ise kesinlikle alınmaz. Yerinde olsam bütçeyi arttırıp S20 FE Snapdragon alırım, başın ağrımaz.
Bütçeyi artıramıyorum. Bu bütçe ile ne almalıyım?

A52 kullanıyorum sıfır olarak 3000TL'ye almıştım. O fiyat bandında çok iyi bir telefondu ancak 9000TL hayatta edecek bir cihaz değil.
Maalesef durum böyle. Bunu hepimiz biliyoruz da siz ne almayı tavsiye edersiniz bu bütçeye?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı