Samsung A52 iç ekran değişimi nerede yapılmalı?

FelipeMelo

Decapat
Samsung Galaxy A52 telefonum cebimdeyken bacağımı bir yere çarpmamdan dolayı ekranı darbe aldı. Ön kameraya yakın bir yerde birkaç dala ayrılmış şekilde küçük bir çatlak var lakin iç ekran tamamen kullanılamaz durumda, renkli çizgiler ve mavi mürekkep lekesi gibi şeyler çıkıyor ekranı açınca. Dış ekranda çizik bile yok, darbeyi içerisi almış. Yaptırmak için iş çıkışı gördüğüm telefonculara hep sordum, fiyat olarak 2300 diyorlar geneli. Şişli Samsung teknik servise gidecektim ama 6'da kapanıyormuş, zaten garanti kapsamında olacağını sanmıyorum. Kullanıcı hatası ne de olsa ama kendi servisinde yaptırmak daha mantıklı olur sanırım. GSM'ciler pek güven vermiyor. Samsung'un sitesinde fiyat 2390 yazıyor, buna işçilik dahil mi? Ve CMT çalışacağımdan pazar gidebilirim, pazar günü sadece Üsküdar'daki açıkmış. Burada Şişli'nin yanında KVK yazıyor, Üsküdar'ın yanında destek emaar yazıyor. Aralarında bir fark var mı? Hangisine gittiğim fark eder mi? İkisi de yukarıda belirttiğim fiyatı mı uygulayacak?

Şu anda samsung orjinal ekran değişim fiyatları yetkili servislerde son gelen zamanlar ile beraber oldukça yüksek. Güvenilir yerlerde orjinal ekran değişimi işlemini daha uygun fiyatlı yaptırabileceğinizi belirtmek isterim

Şu anda samsung orjinal ekran değişim fiyatları yetkili servislerde son gelen zamanlar ile beraber oldukça yüksek. Güvenilir yerlerde orjinal ekran değişimi işlemini daha uygun fiyatlı yaptırabileceğinizi belirtmek isterim
Bende o şekilde yaptım. Baya sordum soruşturdum, teknik servis pahalıydı. Eylül ayında 2400 e yaptırdım bir telefoncuda.

Kendi sitesinde 2920TL olarak gözükmekte.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı