Samsung A52 vs Redmi Note 12 Pro 5G

Bütçe
13000

pofdzm

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Telefon almak istiyorum ve bütçem en fazla 13 bin gibi duruyor.

Benim için kamerada OIS özelliği olması önemli. Ayrıca kamera kullanılırken 4-5 saat boyunca şarjının dayanabilmesini dilerim.

Normal Redmi Note 12 Pro'ya baktım ve OIS özelliği yok, sadece 5G olanında vardı. Fakat 5G sürümü sadece ithalatçı garantisiyle satılıyor ve bu beni biraz korkutuyor.

Onun dışında daha önceden Samsung'un birçok sürümünü kullandım ya da kullananı gördüm. Telefon hep durup dururken yavaşladı (yazılımsal olduğunu düşünüyorum çünkü ROM atınca yine oldukça hızlanıyor, ama ilk hızına ulaşmaması bana telefonun da hızlı eskidiği hissini veriyor. Exynos işlemcilerin hızlı eskidiğini duymuştum ama ne kadar doğru bilemem.).

Estetik özellikleri önemli değil, cırtlak pembe olsa yine alırım. Telefonu kamera kullanımı (video çekeceğim yani mikrofonun uzaktan net ses yakalayabilmesi vs. de önemli) ve sosyal medya uygulamaları için alıyorum, oyun oynamayacağım. Eski telefonum Snapchat'te vs. kasıyordu, öyle olmamasını dilerim.

Son düzenleme:

Benim için kamerada OIS özelliği olması önemli. Ayrıca kamera kullanılırken 4-5 saat boyunca şarjının dayanabilmesini dilerim.

Normal Redmi Note 12 Pro'ya baktım ve OIS özelliği yok, sadece 5G olanında vardı. Fakat 5G sürümü sadece ithalatçı garantisiyle satılıyor ve bu beni biraz korkutuyor.

Onun dışında daha önceden Samsung'un birçok sürümünü kullandım ya da kullananı gördüm. Telefon hep durup dururken yavaşladı (yazılımsal olduğunu düşünüyorum çünkü ROM atınca yine oldukça hızlanıyor, ama ilk hızına ulaşmaması bana telefonun da hızlı eskidiği hissini veriyor. Exynos işlemcilerin hızlı eskidiğini duymuştum ama ne kadar doğru bilemem.).

Estetik özellikleri önemli değil, cırtlak pembe olsa yine alırım. Telefonu kamera kullanımı ve sosyal medya uygulamaları için alıyorum, oyun oynamayacağım. Eski telefonum Snapchat'te vs. kasıyordu, öyle olmamasını dilerim.

A34 5G.

Estetik özellikleri önemli değil, cırtlak pembe olsa yine alırım. Telefonu kamera kullanımı ve sosyal medya uygulamaları için alıyorum, oyun oynamayacağım. Eski telefonum Snapchat'te vs. kasıyordu, öyle olmamasını dilerim.
a52s e bakmanı öneririm.

Note 12 Pro 5G kullanıyorum, öneririm. Fakat alacaksanız 12 Pro'yu kaçak alın 8kya satılıyor her yerde.

Marka fanlığı yapmaya gerek yok Redmi Note 12 pro 5g A34 ve A52den daha iyi. Bende 3 hafta önce aldım a34 ile arasında kalmıştım gerek tasarım gerek kamera 12 pro 5g daha iyi ve tabiki 12 pro 5g aldım. Ayrıca a34 25w ile şarj olurken 12 pro 5g 67w ile 45 dakikada tam şarj oluyor.
Kamera önemli demişsiniz en kolay şöyle anlatayım 12 pro 5g DxOmark kamera testi 102 puan iken a34 5g 92 puan. İphone tarafında 11 109 puan.

Son düzenleme:
@Deniz_atç neye göre A34'ten daha iyi?
A34, Dimensity 1080 kullanıyor. SD 732'den daha güçlü.
Note 12 Pro kamerasında OIS bulunmuyor.
Nasıl daha iyi oluyor? Note 12 Pro sensörü daha iyi sadece.

@Deniz_atç neye göre A34'ten daha iyi?
A34, Dimensity 1080 kullanıyor. SD 732'den daha güçlü.
Note 12 Pro kamerasında OIS bulunmuyor.
Nasıl daha iyi oluyor? Note 12 Pro sensörü daha iyi sadece.
12 pro 5g'den bahsediyoruz 5g'dede 1080 var. Üstteki yoruma düzeltmeler yaptım okumanı öneririm.

@Deniz_atç DxOMark'a göre Realme GT 2 Pro, S20 FE'den daha iyi çekiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Doğru bir kaynak değil. Video sadece 5 dakika izlense belli oluyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

A34 gece çekimlerinde daha iyi iş çıkarmış. Note 12 Pro 5G video performansı da yazılımı gereği yerlerde.
A34 ile Note 12 Pro 5G kamerada denkleşiyorlar. Note 12 Pro daha iyi sensore sahip olmasına borçlu.

S20 FE hakkında kronik sorunlar vs. duymuştum ve biraz fazla eskidi sanırım o yüzden onu düşünmüyorum.
Bu bütçede S20 FE'nin kamera ve işlemci performansını hiçbir cihazda bulamazsınız. Kronik sorunu olan Exynos 990 versiyonu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı