Samsung A52 vs Redmi Note 12 Pro 5G

Bütçe
13000
Pikseli düşük izliyorsunuzdur. Ana kamera çekimlerinde ve HDR'da Note 12 Pro daha iyi, gece çekimleri, renk doğruluğu ve videoda A34. Buna göre seçim yaparsınız. Yine de S20 FE gibi bir kamera canavarı varken ben bunlara bakmazdım.

A34, Note 12 Pro'dan genel olarak daha başarılı ama S20 FE eski amiral gemisi.
A34 Note 12 prodan daha başarılı evet ama note 12 pro 5g'den kesinlikle değil. Gece çekimi demişken gönderdiğini izlemedim ama kendi deneyimlerime göre makro dahil her türlü koşulda 12 pro 5g daha iyi çekiyor.

@Deniz_atç o zaman izlemeyi denemelisin çünkü fark ettiysen "Ben denedim kardeşim." demiyorum, kanıtlamaya çalışıyorum.
Ben burada Redmi 10'u elime aldım, kesinlikle S23 Ultra'dan daha iyi diyebilirim ve hiçbiriniz de bunu inkar edemezsiniz. Sadece kanıt atarak inkar edebilirsin. 5G ile denkleşen bir cihaz. Senin telefonun olması onu daha iyi yapmıyor.
Kameralari kimi konuda biri daha iyi, kimi konuda diğeri.
Islemciler denk, ekranlar aşağı yukarı denk.
Ben arayüzden dolayı A34 seçerdim.

@Deniz_atç o zaman izlemeyi denemelisin çünkü fark ettiysen "Ben denedim kardeşim." demiyorum, kanıtlamaya çalışıyorum.
Ben burada Redmi 10'u elime aldım, kesinlikle S23 Ultra'dan daha iyi diyebilirim ve hiçbiriniz de bunu inkar edemezsiniz. Sadece kanıt atarak inkar edebilirsin. 5G ile denkleşen bir cihaz. Senin telefonun olması onu daha iyi yapmıyor.
Kameralari kimi konuda biri daha iyi, kimi konuda diğeri.
Islemciler denk, ekranlar aşağı yukarı denk.
Ben arayüzden dolayı A34 seçerdim.
Tamamen boş konuşuyorsun ben zaten fotoğrafları buraya atacağım. Farkettiysen şuan a34'te benim telefonum olabilirdi.

Ben bu telefonu almadan önce bu iki telefonun karşılaştırmasını farklı farklı kanallardan defalarca izledim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izleyince konu sahibi zaten kararını vermiş olacaktır. İki telefon birbirinin rakibi zaten tabiki yakın olacaklar ama kesinlikle 12 pro 5g daha iyi 2 telefonuda kendi elimle karşılaştırdım. Ekstra olarak buraya epeyin karşılaştırmasınıda bırakıyorum.
Herşeyi buraya bıraktım artık konu sahibi kararını verir.

Bana A34 daha makul gibi durdu, siz neden 12 Pro 5G'yi tercih ettiniz?

Tamamen boş konuşuyorsun ben zaten fotoğrafları buraya atacağım. Fark ettiysen şuan A34 de benim telefonum olabilirdi.
Karsilastiralim:
- Bakin bu videoda aralarında belli konularda farklar var. Gece çekimlerinde A34 daha iyi bla bla bla...
- Ben çekeyim de gör sen. Boş konuşuyorsun.
Kim boş yapıyormuş?
A34 alamaman senin bilgisizligin. Sen daha bu foruma üye olmadan ben insanlara telefon öneriyordum. Gir telefon konularına yazdığım 2k kusur mesaja tek tek bak bir kere haksız çıktım mi?
Sana kanıt atıyorum. BoŞ YaPiYoRsuN diyorsun.
Daha bana kanitlayamayan kendi cihazını ovmekten ileri gidemeyen bir insansın. Seni kâle aldığım için ben özür dilerim.

Bana A34 daha makul gibi durdu, siz neden 12 Pro 5G'yi tercih ettiniz?
Kesinlikle gönlünüzden geleni alın ben sadece doğru tercih yapın diye uğraşıyorum.
Neden tercih ettim hemen söyleyeyim. Şarjı 1 saat civarı fazla gidiyordu ve 67w ile çok daha hızlı şarj oluyordu. Kamerası ve ekranı biraz daha iyiydi ve benim için tasarımda önemli arkası cam olması ve kamera yerleşme tasarımı 12 pro 5g'nin daha güzel geldi bana.

Pikseli düşük izliyorsunuzdur. Ana kamera çekimlerinde ve HDR'da Note 12 Pro daha iyi, gece çekimleri, renk doğruluğu ve videoda A34. Buna göre seçim yaparsınız. Yine de S20 FE gibi bir kamera canavarı varken ben bunlara bakmazdım.

A34, Note 12 Pro'dan genel olarak daha başarılı ama S20 FE eski amiral gemisi.
S20 FE mikrofonu 1-2 metrelik mesafede nasıl çalışıyor bilginiz var mı?

Karsilastiralim:
- Bakin bu videoda aralarında belli konularda farklar var. Gece çekimlerinde A34 daha iyi bla bla bla...
- Ben çekeyim de gör sen. Boş konuşuyorsun.
Kim boş yapıyormuş?
A34 alamaman senin bilgisizligin. Sen daha bu foruma üye olmadan ben insanlara telefon öneriyordum. Gir telefon konularına yazdığım 2k kusur mesaja tek tek bak bir kere haksız çıktım mi?
Sana kanıt atıyorum. BoŞ YaPiYoRsuN diyorsun.
Daha bana kanitlayamayan kendi cihazını ovmekten ileri gidemeyen bir insansın. Seni kâle aldığım için ben özür dilerim.
Kutusundan adaptör bile çıkmayan samsungu önermeye devam et herkese iyi forumlar önemli olan herşeyi yazdım diyebilirim gönlünüzden geçeni alın. konu sahibi fotoğrafları istemediği durumda dahada birşey yazmayacağım herkese teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı