Samsung A52s pişmanlık yaratır mı?

Kibar Feyzo

Kilopat
Daha fazla  
Dün telefonumun ekranı kırıldı bende aceleyle çok araştırma yapamadığımdan dolayı M52 ve A52s arasından A52s'i seçtim. Şimdi internette daha detaylı araştırdığımda ekran kalitesinin iyi olmadığını, renklerin yapay olduğunu, dokunmatiğinde sorun olduğu vb. yazıyordu. Bu telefonu almakla hata mı ettim?

Dün telefonumun ekranı kırıldı bende aceleyle çok araştırma yapamadığımdan dolayı M52 ve A52s arasından A52s'i seçtim. Şimdi internette daha detaylı araştırdığımda ekran kalitesinin iyi olmadığını, renklerin yapay olduğunu, dokunmatiğinde sorun olduğu vb. yazıyordu. Bu telefonu almakla hata mı ettim?
Ne kadara aldınız?

Kağıt üzerindeki verileri fena değil.

Bir taraf överken öbür taraf bayağı gömmüş.
Ekran ve kasa kalitesinden yana bayağı şikayet var, öven taraf ise herhalde kendi malı olduğu için övmüş.

Para var dersen iptal edip S20 FE al geç, birkaç sene gider.

Kağıt üzerindeki verileri fena değil.

Bir taraf överken öbür taraf bayağı gömmüş.
Ekran ve kasa kalitesinden yana bayağı şikayet var, öven taraf ise herhalde kendi malı olduğu için övmüş.

Para var dersen iptal edip S20 FE al geç, birkaç sene gider.
Hocam fiyatları uçmuş en ucuz S20 FE 8.700 TL.

Benzer yorumları A51 için de okumuştum ancak yine de aldım. Bahsedilen sorunların hiçbirini görmedim. Parasını verip, satın aldıktan sonra bunları çok düşünmeyin bence. Ürün geldiği zaman kullandıkça anlaşılır her şey.

Bence çok iyi bir tercih yapmışsınız. Eskiden S20FE ucuzken aradaki düşük fiyat farkı yüzünden pek alınası değildi ama şuan fiyatına göre en iyi cihaz bence. Güle güle kullanın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı