Samsung A54 128 GB alınır mı?

Daha fazla  
Merhaba. Ablam telefon alacak. A54 128 GB tavsiye ettim. Üzerine 512'lik de hafıza kartı eklemeyi planlıyorum. Fotoğraf kalitesi önemli ablam için. Kutusundan şarj cihazı çıkıyor mu bir de?

Ayrıca şunu da sorayım. Samsung'un kendi sitesinden kredi kartı ile tek çekim alınca sonradan taksitlendirme imkanımız olur mu?

Siz tavsiye eder misiniz?

Merhaba. Ablam telefon alacak. A54 128 GB tavsiye ettim. Üzerine 512'lik de hafıza kartı eklemeyi planlıyorum. Fotoğraf kalitesi önemli ablam için. Kutusundan şarj cihazı çıkıyor mu bir de?

Ayrıca şunu da sorayım. Samsung'un kendi sitesinden kredi kartı ile tek çekim alınca sonradan taksitlendirme imkanımız olur mu?

Siz tavsiye eder misiniz?

Maalesef taksit yok onun yerine operatör mağazalarına gidip alabilirsiniz taksitli bir şekilde. Bu arada adaptör çıkmıyor kablosu çıkıyor. Type-C bir hızlı şarj adaptörü almanız lazım yanında.

Fotoğraf önemliyse kesinlikle iPhone öneririm. X üstü her iPhone burada önerilecek çoğu telefondan iyidir kamerada.
X bile alınmaz bu devirde artık. En az 11 ama 11 yerine 120 Hz Amoled ekran almayı tercih ederim.

Hafıza kartı ekleme işini ben pek sevmiyorum. Aktarımda falan sorun çıkabiliyor. En temizi orijinal hafızadır. Fotoğraf kalitesi zaten önceki telefonun da iyiydi. Muhtemelen bu da iyi. Taksitlendirme de ise aldığınız cihaz 12bin TL'yi geçtiği için taksit olmaz. Taksit ile, yasa gereği en fazla 12bin TL lik telefon alınabilir. Ayrıca kutudan adaptör çıkmaz.

Son düzenleme:
Hafıza kartı ekleme işini ben pek sevmiyorum. Aktarımda falan sorun çıkabiliyor. En temizi orijinal hafızadır. Fotoğraf kalitesi zaten önceki telefonun da iyiydi. Muhtemelen bu da iyi. Taksitlendirme de ise aldığınız cihaz 12bin TL'yi geçtiği için taksit olmaz. Taksit ile, yasa gereği en fazla 12bin TL kil telefon alınabilir. Ayrıca kutudan adaptör çıkmaz.
Sonradan taksitlendirme için de bu geçerli mi?

12 taksit ile alınabilecek daha iyi bir telefon yok. Redmi 12 Note Pro var ama ben daha önce Xiaomi kullandım, 1 yıl sonra cihaz yavaşladı, 2 yıl sonra illallah ettirdi. Kamerası da çok geç açılıyordu. Apple alalım da iPhone 11 alıcaz onun da prosunu almayınca kıymeti yok. Zaten düz versiyonu 12 taksit alamıyoruz prosunu alınca iyice insanın beli bükülüyor. Ben epey video izledim şuraya ikisini bırakıyorum:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

12 bin lira altına alınabilecek daha iyi kamera+performansı olan bir telefon bulamadım sanıyorum A54 alıcam. Apple'ın elini kimse bükemez önyargısı da var insanlarda. Doğru bükemez, ben de katılıyorum ama diğer markalar da yerinde saymıyor gün geçtikçe kameraları iyileşiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı