Samsung A55 alarm uygulaması şarjı bitiriyor

kratmat

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo Ideapad 3 15IML05 - 8 GB RAM - Intel i5 10210U - NVIDIA GeForce MX130
Meslek
Hoca
Merhaba, arkadaşlar. Telefonu alalı 1 haftayı geçti. Telefon ile alarm kuruyordum. Gece %100 bıraktığım telefon sabah kalktığımda %60'tı. Geçen gün %40 iken uyumuşum sabah kalktığımda telefonun şarjı bitmiş, kapanmıştı. Sonra pil kullanımı kontrol ettiğimde şununla karşılaştım:

(Fotoğraf yükleyemiyorum şu an nedense.) Batarya kullanımına girdiğimde saat uygulaması 4 saat 6 dakika ekran süresi ile şarjın %18.6'sını yemişti.

Çok aşırı sinir bozucu bir durum. Yardımcı olursanız sevinirim. Herkese iyi sosyaller.

Screenshot_20241007_114608_Device care.jpg

Telefondaki gerekli tüm güncellemeleri hem Galaxy mağazasında hem de Google Play mağazasında yaptınız değil mi?
Gerekli güncellemelerden kastınız nedir tam olarak? Şöyle söyleyeyim; benim bütün mağazalarda otomatik güncelleme kapalı, sistem için yahut kendi kullanımım için 'gerekli gördüklerimi' manuel güncelliyorum.

Gerçekten çok sinir bozucu. Acaba benzer harici bir uygulama yükleyip onla denediğinizde şarj nasıl oluyor çok merak ettim.
Bilmiyorum vallahi, denemedim.

Bazen alarm ve benzeri telefonun kendi uygulamaları da güncellemeye ihtiyaç duyuyor. GÜncellemeler bazen aşırı kaynak tüketimlerini düzeltmek için de oluyor. Özellikle Galaxy mağazasında görünen tüm güncellemeleri yapmanızı öneririm. Bu güncellemeler genelde telefonun kendi uygulamaları olduğundan belki bir ihtimal sorununuzu çözebilir. Telefonun kendi işletim sistemi güncelleştirmesi de varsa onu da kontrol edin. Ayrıca güncellemeler güvenlik açıklarını da kapatabiliyor bazı uygulamalarda.

Dediğiniz gibi galaxy mağazındaki her şeyi şu an güncelliyorum. Bu gece de alarm kurulu olacak zaten. Yarın sabahki duruma göre geri dönüş yaparım inşallah. Yine şu saçma durumla karşılaşırsam farklı bir uygulamayla da deneyip sonucuna bakarım.

Evet, üzerinden birkaç gün geçti. Sorunum kendi kendine çözüldü, ben de anlamadım. Telefon sıfır olduğu için başlangıçta herhalde böyle bir sorun oldu. Sonradan artık toparladı mı, ne oldu, bilmiyorum. Acaba sıfır telefonlarda bataryanın alışma süresi tarzı bir şey mi var?

Evet, üzerinden birkaç gün geçti. Sorunum kendi kendine çözüldü, ben de anlamadım. Telefon sıfır olduğu için başlangıçta herhalde böyle bir sorun oldu. Sonradan artık toparladı mı, ne oldu, bilmiyorum. Acaba sıfır telefonlarda bataryanın alışma süresi tarzı bir şey mi var?

Mobildeyim, yanlışlıkla son mesajı düzenlemişim. 🤷‍♂️

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı