- Makaleler
- 1
Stabil bir arayüz ve kamera için A55.
A55'in stabil arayüzü ve kamerası aklımı çeliyor, o yüzden arada kalıyorum.Stabil bir arayüz ve kamera için A55.
Kuzenime dün A55 siparişi verdik bakalım yarın gelir.A55'in stabil arayüzü ve kamerası aklımı çeliyor, o yüzden arada kalıyorum.
Sizden A55 ile ilgili yorumları bekliyorum.Kuzenime dün A55 siparişi verdik bakalım yarın gelir.
Gündelik kullanım ve kamera için kesinlikle Poco alınmaz. S21 FE veya A55 öneririm.Cevap veren herkese teşekkür ederim. Sanırım X6 Pro almam daha mantıklı.
Kuzeninizin A55 ile görüşleri nedir? Merak ediyorum da.Kuzenime dün A55 siparişi verdik bakalım yarın gelir.
Baya memnun hocam pili çok iyi 8-9 saat ekran süresi alıyor. Telefonun tek sıkıntısı renkler biraz soluk gözüküyor aynı sorun A35'te de varmış Mayıs güncellemesi ile çözmüşler fakat A55'deki sorun Eylül ayındaki güncelleme ile çözülecekmiş.Kuzeninizin A55 ile görüşleri nedir? Merak ediyorum da.
Peki oyun performansı nasıl?Baya memnun hocam pili çok iyi 8-9 saat ekran süresi alıyor. Telefonun tek sıkıntısı renkler biraz soluk gözüküyor aynı sorun A35'te de varmış Mayıs güncellemesi ile çözmüşler fakat A55'deki sorun Eylül ayındaki güncelleme ile çözülecekmiş.
Oyun oynamıyorPeki oyun performansı nasıl?
Oyun performansında X6 proya yanaşamaz!Peki oyun performansı nasıl?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.