CordiB
Hectopat
Bende 33 var ama Xiaomi'nin sıkıntı olur mu kullansam.
Ben A73 telefonumu Xiaomi'nin adaptörü ile şarj ediyorum zararı var mı bilmem ama ben hissetmedim bir şey.
Bende 33 var ama Xiaomi'nin sıkıntı olur mu kullansam.
Ne kadardır samsung kullanıyosunBen A73 telefonumu Xiaomi'nin adaptörü ile şarj ediyorum zararı var mı bilmem ama ben hissetmedim bir şey.
Ne kadardır Samsung kullanıyosun.
Samsungdsn memnunmusun yıllar önce tab3 lite vardı ksç yıl kullandjm hala durur köşede çalışır bikere ekran değişmedi üstündeki korumasına kadar duruyor ilk günden belli1-1.5 yıl sanırım.
Samsungdsn memnun musun yıllar önce Tab3 Lite vardı ksç yıl kullandjm hala durur köşede çalışır bir kere ekran değişmedi üstündeki korumasına kadar duruyor ilk günden belli.
Bütçemi tam bilmiyorum ama 20 ye bile çıkamam gibi maaşı bekliyorumBen memnunum telefonumu çok seviyorum One Ui7 ile beraber gelen yenilikler de çok güzel yani tavsiye ederim, bütçenizin biraz üstünde S24FE de satılıyor ona da bakabilirsiniz.
Bütçemi tam bilmiyorum ama 20'ye bile çıkamam gibi maaşı bekliyorum.
Hocam orijinal kullanmak en iyisi.Ben A73 telefonumu Xiaomi'nin adaptörü ile şarj ediyorum zararı var mı bilmem ama ben hissetmedim bir şey.
Hayırlısı olsun hocam o zaman, Xiaomi'yi bende yazılımından ötürü çok sevmiyorum mi 11 Lite ve Redmi Note10s kullanmıştım bundan önce.
Hocam orijinal kullanmak en iyisi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.