Samsung A56 ısınıyor

crexy.ee

Decipat
Merhaba arkadaşlar, 6-7 aydır neredeyse Samsung A56 kullanıyorum. Gayet güzel memnunum ama tiktoğa girip aralıksız 30-50 dakika geçirince çok ısınıyor, ekran yenileme hızı 120Hz parlaklık çok yüksek değil kısık. CPU-Z adlı uygulamadan girip kontrol ediyorum thermal sensör 1 bir kere 56 derece gördü ama genelde çok ısınınca 50-54 oluyor. Uygulamaları kapatıp telefonu 3 dakika kullanmayınca geri 40 civarına iniyor, bu yazılımsal bir sorun olduğundan dolayı mı oluyor? Birkaç forumda daha bu sorunu gördüm, şimdiden cevaplarınız için teşekkürler. :)

TikTok'tan kaynaklı bir sorun, telefondan değil. Kendiniz de tecrübe ettiğiniz üzere, uygulamayı kapattığınızda sorun çözülüyor. Ayrıca telefonun ısınması iyi bir şeydir. Bu sıcaklığın içeride hapsolmadığını ve telefonun yüzeyine yayılarak azaldığını gösterir.

Bir ufak tavsiye olarak şunu ekleyebilirim, 5G'nin aktif olması da ısınma sebeplerinden biri. Telefonlarda bulunan pek çok 5G modem 4G olanlar kadar verimli değiller. Isınma hem bataryanızın hem de ekranınızın ömrünü azaltacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı