Hocam optimizasyonla alakalıdır büyük ihtimalle. Daha elinize yeni geçti. Önümüzdeki güncellemelerle beraber düzeleceğine inanıyorum. Batarya'nın sizin iş gücünüze alışması biraz zaman alabilir. Şarj bu yüzden hızlı tükeniyor.Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 2 haftadır A56 kullanıyorum ama serin bir ortamda dahil telefon ısınıyor ve şarjı pek dayanmıyor, ne yapabilirim?(iade edemiyorum.)
Eki Görüntüle 2552134
Hocam optimizasyonla alakalıdır büyük ihtimalle. Daha elinize yeni geçti. Önümüzdeki güncellemelerle beraber düzeleceğine inanıyorum. Batarya'nın sizin iş gücünüze alışması biraz zaman alabilir. Şarj bu yüzden hızlı tükeniyor.
Hocam 5 saat ile %61 pil kullanımı diyor doğru muyum?
2 hafta çok uzun bir süre artık, telefon hala optimize olamadıysa ohooo vay haline o telefonun.
%61 ile 5 saat gitmiş saatte %12 harcasa %84'e kadar en az ekran açık 7 saat gider.
Bilmiyorum hocam bende 2 hafta da optimize olmasını bekliyordum ama pek bilgim yok bekliyorum bakalım.
Kusura bakmayın yeni gördüm.hayır kapalı 60hz kullanıyorum.gün içinde bana yettiği için pek takmıyorum suan bataryayı120 Hz de aşırı pil yer, adaptif yenileme hızı açık mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.