- Makaleler
- 1
Bu arada 120 Hz ise gayet normal.
Hocam çoğu kişi 1.5 günü çıkardığında bahsediyordu ama şuanda açıkçası 5 saat beni pek tatmin etmiyor ilk hafta daha fazla ekran süresi alıyordum.konudan bağımsız insatgramda optimizasyon sorunu yaşıyorum bu telefondan mı yoksa oneuı 7 den mi kaynaklı sizce?İlk 2-3 hafta kullanıcıya alışıyor cihaz sonradan artabilir ekran süresi.
Ama 120Hz de bu ekran süresini alıyorsan çok bir değişim olacağını sanmam.
Hocam optimizason sorunu.
Hocam çoğu kişi 1.5 günü çıkardığında bahsediyordu ama şu anda açıkçası 5 saat beni pek tatmin etmiyor ilk hafta daha fazla ekran süresi alıyordum. Konudan bağımsız insatgramda optimizasyon sorunu yaşıyorum bu telefondan mı yoksa One UI 7'den mi kaynaklı sizce?
Evet hocam 1.5 gün diyenleri şimdi anladım da ilk kullandığım hafta %60 ile 8 saat rahat ekran süresi alıyordum.optimizasyon sürecinde şarjının daha kötüye gitmesi normalmi sizceHocam 5 saatte kullanım %100 değil ki, %60. yani 5 saatten fazla ekran süresi telefonun.
Evet hocam 1.5 gün diyenleri şimdi anladım da ilk kullandığım hafta %60 ile 8 saat rahat ekran süresi alıyordum. Optimizasyon sürecinde şarjının daha kötüye gitmesi normal mi sizce.
Hocam 5 saat ile %61 pil kullanımı diyor doğru muyum?
Evet hocam 1.5 gün diyenleri şimdi anladım da ilk kullandığım hafta %60 ile 8 saat rahat ekran süresi alıyordum. Optimizasyon sürecinde şarjının daha kötüye gitmesi normal mi sizce
Tamam hocam sağolun umarım hallolur.önceki mesajda bahsettiğim instagram optimizasyonu konusunda ne düşünüyorsunuz s24 fe kullanan arkadaşımda uygulamada takılmamalar ve kullanırken ısınma sorunundan şikayetçi benim gibi.sizce oneu 7 den mi kaynaklıYani bence böyle şeyler normal. Benim de bazen çok veya bazen az gidebiliyor. Kullanımın da buna etkisi var. Ve şarj konusu zamanla oturuyor diye biliyorum. Bence bir süre daha deneyin.
Tamam hocam sağ olun umarım hallolur. Önceki mesajda bahsettiğim Instagram optimizasyonu konusunda ne düşünüyorsunuz S24 FE kullanan arkadaşımda uygulamada takılmamalar ve kullanırken ısınma sorunundan şikayetçi benim gibi. Sizce oneu 7'den mi kaynaklı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.