Samsung A56 vs Honor 400

Hocam yazılım ömrü ve stabilliği konusunda Samsung'un bir üstünlüğü yok. Hatta kimi yerde Honor daha stabil bir yazılıma sahip.
Katiliyorum, A56 6 sene destege sahip olsa da Honor uzun vadede bence daha stabil olacaktir, tek eksisi 3 seneden sonra guncelleme almayacak olmasi fakat stabillik olarak A56'dan daha uzun olacagini dusunuyorum.

@yigt78 benim için kamera batarya ekran önemli birde arayüz performansı. keşke a56 olsaydı dediğin bir konu oldu mu. kamera örneği atabilme şansınız var mı bide

@yigt78 benim için kamera batarya ekran önemli birde arayüz performansı. keşke a56 olsaydı dediğin bir konu oldu mu. kamera örneği atabilme şansınız var mı bide
Ben birkaç gündür Honor 400 kullanıyorum. Ekranı, bataryası gayet güzel onlardan yana bir sorunum yok. Fakat yazılım özelleştirme kısmında Samsung'un goodlock uygulamasına benzer bir şeyin eksikliğini yaşıyorum şu an.

Ben birkaç gündür Honor 400 kullanıyorum. Ekranı, bataryası gayet güzel onlardan yana bir sorunum yok. Fakat yazılım özelleştirme kısmında Samsung'un goodlock uygulamasına benzer bir şeyin eksikliğini yaşıyorum şu an.
hocam bende sipariş vereceğimde a56 ile arasında kaldım karar veremiyorum. oyun oynamıyorum günlük kullanım sosyal medya müzik video konuşma falan birde amatör fotoğrafçılıkla uğraştığım için kamerası önemli her an kameram yanımda olmuyor telefonla çektiğimde üzmeyecek bir kamera lazım. size sorum şu olacaktı internette yt de video izlerken 4k hdr de donuyor diyenler var, telefonla video çekerken senkron problemi var deniyor (görüntü ile ses farklı manasında kayıyormuş gibi yani) birde bildirim problemi dediler doğruluğu nedir bilgilendirirseniz iyi olur

hocam bende sipariş vereceğimde a56 ile arasında kaldım karar veremiyorum. oyun oynamıyorum günlük kullanım sosyal medya müzik video konuşma falan birde amatör fotoğrafçılıkla uğraştığım için kamerası önemli her an kameram yanımda olmuyor telefonla çektiğimde üzmeyecek bir kamera lazım. size sorum şu olacaktı internette yt de video izlerken 4k hdr de donuyor diyenler var, telefonla video çekerken senkron problemi var deniyor (görüntü ile ses farklı manasında kayıyormuş gibi yani) birde bildirim problemi dediler doğruluğu nedir bilgilendirirseniz iyi olur
Bildirim problemi doğru. Çok saçma bir sistemi var. Wp ve Telegram bildirimleri kilit ekranına düşmüyor ekran açıkken. Kapalıyken bildirim geldiğinde düşüyor fakat ekranı ac kapat yaptığınızda bildirim kilit ekranından silinmiş oluyor. Bildirim çubuğunda görebiliyorsunuz anca. Ben de sırf bu yüzden iade etmeyi düşünüyorum aslında ama pili gerçekten çok güzel, iade etmemi engelliyor.

Ben kamera pek kullanmıyorum açıkçası ama kamera arayüzünde hafif lag olduğu doğru. Video çekip senkronizasyonu kontrol etmedim onu bilmiyorum.

Sosyal medyada gezinmek için iyi, ekranı ve cihazın ele oturuşu güzel. YouTube'da da bir sorun yaşamadım.

A56'da çekim sorunu yaşarım diye ve ekranın büyük, kasanın ağır olmasından dolayı vazgeçmiştim ondan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı