Samsung A56 vs Honor 400

Bildirim problemi doğru. Çok saçma bir sistemi var. Wp ve Telegram bildirimleri kilit ekranına düşmüyor ekran açıkken. Kapalıyken bildirim geldiğinde düşüyor fakat ekranı ac kapat yaptığınızda bildirim kilit ekranından silinmiş oluyor. Bildirim çubuğunda görebiliyorsunuz anca. Ben de sırf bu yüzden iade etmeyi düşünüyorum aslında ama pili gerçekten çok güzel, iade etmemi engelliyor.

Ben kamera pek kullanmıyorum açıkçası ama kamera arayüzünde hafif lag olduğu doğru. Video çekip senkronizasyonu kontrol etmedim onu bilmiyorum.

Sosyal medyada gezinmek için iyi, ekranı ve cihazın ele oturuşu güzel. YouTube'da da bir sorun yaşamadım.

A56'da çekim sorunu yaşarım diye ve ekranın büyük, kasanın ağır olmasından dolayı vazgeçmiştim ondan.
Pil ve ekran nasıl telefon yavas ve pili hızlı bitior diyenler var doğrumu

Hocam bende sipariş vereceğimde A56 ile arasında kaldım. Karar veremiyorum. Oyun oynamıyorum günlük kullanım sosyal medya müzik video konuşma falan bir de amatör fotoğrafçılıkla uğraştığım için kamerası önemli her an kameram yanımda olmuyor telefonla çektiğimde üzmeyecek bir kamera lazım. Size sorum şu olacaktı internette YT de video izlerken 4K HDR de donuyor diyenler var, telefonla video çekerken senkron problemi var deniyor (görüntü ile ses farklı manasında kayıyormuş gibi yani) bir de bildirim problemi dediler doğruluğu nedir bilgilendirirseniz iyi olur.

Aldın mi nasıl.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hala nasıl eksi yönleri var mı sizce? Arayüz nasıl?

@Artyom Alekseyevich

Ben de aynı şekilde A56 ile Honor 400 arasındayım.
Titreşim geri bildirimi zayıf ve yetersiz. Bazen cebimde titreşimdeyken duymuyorum.
Arayüzü kötü gibi. Bence iyileştirilmesi gereken bir ton nokta var ama bugüne kadar bu şekilde geldiyse bundan sonra da gelişeceğini sanmam. Galeri uygulaması, kamera uygulaması benim 7 yıllık cihaza göre çok kötü. Bu ikisinin arayüzü kullanışsız eski telefonuma göre. Müzik uygulaması zaten yok.

Ekranı güzel. Pili güzel. Hoparlörü iyi, idare eder. Ekran kasa oranı, ele oturuşu falan güzel.

Titreşim geri bildirimi zayıf ve yetersiz. Bazen cebimde titreşimdeyken duymuyorum.
Arayüzü kötü gibi. Bence iyileştirilmesi gereken bir ton nokta var ama bugüne kadar bu şekilde geldiyse bundan sonra da gelişeceğini sanmam. Galeri uygulaması, kamera uygulaması benim 7 yıllık cihaza göre çok kötü. Bu ikisinin arayüzü kullanışsız eski telefonuma göre. Müzik uygulaması zaten yok.

Ekranı güzel. Pili güzel. Hoparlörü iyi, idare eder. Ekran kasa oranı, ele oturuşu falan güzel.
siz a56 mı tercih ederdiniz honor kalsın mı dersiniz. kamera nasıl ayrıca

siz a56 mı tercih ederdiniz honor kalsın mı dersiniz. kamera nasıl ayrıca
Yine alacak olsam Honor tercih ederdim. Alternatif yok maalesef bu cihazlara. A56'nın şebeke çekim gücü zayıf, işimde bana büyük zorluk yaşatır. Bu cihazda bile bazen yeri geliyor görüşmelerde sorun yaşıyorum. A56'da bu daha fazla olurdu.

Ve pil a56'da bu kadar iyi olamaz diye düşünüyorum. Hızlı fullenmesi vs büyük rahatlık gerçekten bu cihazda.

Ek olarak büyük ve ağır cihaz sevmiyorum.

Kamera ile işim yok fakat çektiğinde güzel çekiyor işte benim için yeterli.

Yine alacak olsam Honor tercih ederdim. Alternatif yok maalesef bu cihazlara. A56'nın şebeke çekim gücü zayıf, işimde bana büyük zorluk yaşatır. Bu cihazda bile bazen yeri geliyor görüşmelerde sorun yaşıyorum. A56'da bu daha fazla olurdu.

Ve pil a56'da bu kadar iyi olamaz diye düşünüyorum. Hızlı fullenmesi vs büyük rahatlık gerçekten bu cihazda.

Ek olarak büyük ve ağır cihaz sevmiyorum.

Kamera ile işim yok fakat çektiğinde güzel çekiyor işte benim için yeterli.
Bugün kargom gelicek çok teşekkürler.

Kim aynı telefonu 6 yıl kullanıyor ki bence 6 yıl olması bir şey ifade etmiyor. Peki sizce hangisinin oyun performansı daha iyi.

Ben 5 yıldır Huawei P40 Lite kullanıyorum Google desteği olmayan iğrenç bir telefon değiştirmem lazım Honor 400 de 6 yıl güncelleme alacak diyorlar ve a 56 6 yıl alacağına emin misiniz ben 3 veya 4 diye biliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı