Bill.kyr
Centipat
Daha fazla
Pil ve ekran nasıl telefon yavas ve pili hızlı bitior diyenler var doğrumuBildirim problemi doğru. Çok saçma bir sistemi var. Wp ve Telegram bildirimleri kilit ekranına düşmüyor ekran açıkken. Kapalıyken bildirim geldiğinde düşüyor fakat ekranı ac kapat yaptığınızda bildirim kilit ekranından silinmiş oluyor. Bildirim çubuğunda görebiliyorsunuz anca. Ben de sırf bu yüzden iade etmeyi düşünüyorum aslında ama pili gerçekten çok güzel, iade etmemi engelliyor.
Ben kamera pek kullanmıyorum açıkçası ama kamera arayüzünde hafif lag olduğu doğru. Video çekip senkronizasyonu kontrol etmedim onu bilmiyorum.
Sosyal medyada gezinmek için iyi, ekranı ve cihazın ele oturuşu güzel. YouTube'da da bir sorun yaşamadım.
A56'da çekim sorunu yaşarım diye ve ekranın büyük, kasanın ağır olmasından dolayı vazgeçmiştim ondan.
Hocam bende sipariş vereceğimde A56 ile arasında kaldım. Karar veremiyorum. Oyun oynamıyorum günlük kullanım sosyal medya müzik video konuşma falan bir de amatör fotoğrafçılıkla uğraştığım için kamerası önemli her an kameram yanımda olmuyor telefonla çektiğimde üzmeyecek bir kamera lazım. Size sorum şu olacaktı internette YT de video izlerken 4K HDR de donuyor diyenler var, telefonla video çekerken senkron problemi var deniyor (görüntü ile ses farklı manasında kayıyormuş gibi yani) bir de bildirim problemi dediler doğruluğu nedir bilgilendirirseniz iyi olur.
Aldın mi nasıl.