Samsung A7 2016 için a kalite bir ekran mı yoksa revize orijinal bir ekran mı?

Yunusemre0101

Kilopat
Katılım
14 Haziran 2018
Mesajlar
3.446
Çözümler
21
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, telefon annemin ve ekranını kırdı. Ekranı OLED olduğu için pahalı biraz o yüzden a kalite bir ekran ile devam etme kararı aldık. A kalite ekran için 175TL dediler ve revize orijinal ekran için de 270TL dediler. Sizce hangisini almak mantıklı? Telefonun iç ve dış ekranı kırıldı, revize orijinal ekran ne demek ve aradaki farka değer mi? Yoksa ucuz olanı al geç mi dersiniz?
 
Bütçe meselesi hocam aynı telefonu kullanıyorum bende telefonun iç ekranını kırmıştım ve a kalite ekran alıp yaptırdım 1.5 senedir kullanıyorum bir sıkıntı olmadı.
 
Peki ekranın orijinal olduğunu nasıl anlayabilirim, İnternette orijinal diye 400TL'ye satılıyor fakat orijinal değil. Kendi servisi de 650TL civarı bir para istiyor, benim gözümde max 300-350TL verilir ekran için. O yüzden her ikisini de alabilirim fakat Revize olduğundan nasıl emin olabilirim.
 
Hocam arkadaşım telefoncuda çalışıyor. A kalite B kalite diye bir şey yok. Hepsi aynı çakma. Kötü malı daha çok fiyata satma çabası.
 
Son düzenleme:
Hocam arkaşım telefoncuda çalışıyor. A kalite b kalite diye bir şey yok. Hepsi aynı çakma. Kötü Mali daha çok fiyata satma çabası.

O yüzden emin olamadım, bir tanıdık ucuzunu al hepsi çakma diyor. İnternette de revize olanlar orijinal ürün diyorlar. Hangisi daha mantıklı sizce? Revize olan ekranı da Sahibinden'den buldum o da çakma ekran mıdır sizce?
 

Geri
Yukarı