Samsung A71 Nasıldır?

Hokus Pokus

Hectopat
Sorum basit. A71 alınır mı? İyi midir güzel midir herhangi bir sorunu var mıdır? Sağ olun. Telefonu kullananlar bunlara ek kendi cümlelerini de eklerlerse içim ferah olur.

Sorum basit. A71 alınır mı? İyi midir güzel midir herhangi bir sorunu var mıdır? Sağ olun. Telefonu kullananlar bunlara ek kendi cümlelerini de eklerlerse içim ferah olur.

Hocam telefonu nasıl kullanacağınıza bağlı güncelleme desteği uzun olan bir cihaz. M51 gibi UI Core kullanmıyor o kısımda da daha iyi. Rakipleri ile karşılaştırıldığında donanımsal anlamda düşük kalıyor (65W hızlı şarjı yok ya da 7000 mAh bataryası gibi şeyler)

Hocam telefonu nasıl kullanacağınıza bağlı güncelleme desteği uzun olan bir cihaz. M51 gibi UI Core kullanmıyor o kısımda da daha iyi. Rakipleri ile karşılaştırıldığında donanımsal anlamda düşük kalıyor (65W hızlı şarjı yok ya da 7000 mAh bataryası gibi şeyler)
Ustam hakkın ödenmez valla ne zaman telefonla alakalı bir şey yazsam her zaman ilk sen cevap veriyorsun sağ olasın. 😅
Hocam telefonu nasıl kullanacağınıza bağlı güncelleme desteği uzun olan bir cihaz. M51 gibi UI Core kullanmıyor o kısımda da daha iyi. Rakipleri ile karşılaştırıldığında donanımsal anlamda düşük kalıyor (65W hızlı şarjı yok ya da 7000 mAh bataryası gibi şeyler
Pazartesi yeni telefon almaya gideceğim. Önceki konularda da yazdığım gibi Oppo Reno 4'ün pil sorunu varmış araştırdım birkaç site gezdim hakikaten millet şikayetçi bu konudan. Sonrasında başıma bir şey almak istemedim A71'e döndüm tekrardan. yarın vatana gidip bakacağız işte ona göre karar vereceğim gibi duruyor. gerçekten sıkıntılıysa Oppo Reno 4 modeli batarya konusunda A71 alacağım. Ha yok eğer bir sıkıntı yoksa zaten en her yönüyle en bayıldığım telefonlardan biri Oppo Reno 4.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı