Samsung A72 vs Xiaomi Mi 10T

Hocam tartışma başlamadan önce şunu söylüyorum. Bana cevaplarınız hep böyle olmayacak değil mi?
Söylediğiniz artılar küçük şeyler değiller.
Kamerayı önemseyen biri A72'yi mi 10T'ye tercih eder ya da AMOLED ekran isteyen biri, kaliteli bir arayüz isteyen birisi.
Aldığı telefonun uzun süre güncelleme almasını, AMOLED ekranın olmasını, su ve toza karşı dayanıklı olmasını, iyi bir kamera ve genellikle sosyal medyada gezecek olan birisi, soruyorum size neden mi 10T'yi tercih etsin.
Performans isteyen, 144Hz ekran isteyen birisi zaten A72'nin yüzüne bakmaz.
A72'nin iyi yanları sizin için önemli değil diye herkes için, durum aynı olacak diye bir şey yok.
A72, performans arayan birisi için rezalet ötesi bir cihaz.
A72 zaten fiyat/performans bir cihaz bile değil bence. A52'yi anlıyorum ama A72 gerçekten fiyat/performans anlamında geride kalan bir cihaz ama siz gelipte.

derseniz, ben A72 önerenler ile değil sizinle tartışırım.
Konu sahibi gündelik kullanım için telefon arıyorum demiş. Siz altına rom atmayacaksanız A72 alın diye yazmışsınız. Tartışmaya girmeye hiç gerek yok. Ben artılarını yazdım ve arkadaşın gündelik kullanımı için, diğer arkadaşların A72 yi önerenlere yazdım. Başka bir konu açılır ve film için telefon arıyorum derse o zaman ona göre telefon yazarım. Konu sahibine konuştum yani orada. Ve o arkadaş için Mi10t alması daha mantıklı. Zaten 2 telefon arasında kalmış. İyi akşamlar size. Bu konuya başka mesaj bırakmayacağım. Kimsenin canı sıkılmasın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı