Samsung A72 vs Xiaomi Mi 10T

Hocam biliyorum ama arkadaşın güncelleme yapmadığını düşündüğümden yazdım. O cihaza yeni geldi çünkü.(pek yeni sayılmaz)
Ayrıca hata ile karşılaşmaması MIUI'ı iyi yapmaz.

İşlemciler arasında okyanuslar kadar var.

Hocam tercih meselesi. Kimisi AMOLED ekran, güzel bir kamera ister kimisi uzun ömürlü, güzel bir işlemciyi. Tamamen tercih meselesi.

Burada da yazdığım gibi.

Hocam siz bilgili birisine benziyorsunuz 5000 TL gibi bir bütçem var şu an iPhone 6S kullanmaktayım ve şarj anlamında rezil oluyorum S20FE ya da S20 gibi telefonlara zorlayabilirim bütçemi fakat o telefonlarda ısınma ve şarj anlamında tatmin etmediğini duydum sizce A72 alınır mı telefonla yapacağım tek şey kamerasının iyi olması ve sosyal medya kullanırken akmasını istiyorum oyun oynamam hiç ne düşünüyorsunuz.

A72 de 3X optik Zoom var bu fotoğraf çekmeyi sevenler için ideal.

Amazondan 4932 TL'ye Mi 10T satın aldım, tavsiyeleriniz için teşekkürler.
Hala kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız batarya kullanımını atabilir misiniz? Ayrıca sensör problemi olduğunu birçok forumda okudım. Siz de karşılaştınız mı?

Hala kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız batarya kullanımını atabilir misiniz? Ayrıca sensör problemi olduğunu birçok forumda okudım. Siz de karşılaştınız mı?
Evet kullanıyorum. Günlük kullanımda bataryası 2 gün çok rahatlıkla çıkarıyor. Aldığımdan beri en ufak bir sensör problemi yaşamadım, sorunsuz çalışıyor. Tek olumsuz noktası alacaksanız siyah renk almayın çok çok parmak izi bırakıyor pişman oldum. Gri renk alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…