Samsung A73 ile replika şarj aleti kullanılır mı?

Samsung telefonun 25W şarj etmesi için orijinal Samsung 25W pd adaptör olması gerek.

Ben de Deji 25W kullanıyorum doğru mu ölçüm bilmiyorum 18W şarj ediyor ve süper hızlı şarj yazıyor.

Haklı olabilirsiniz hocam ben Ampere üzerinden yapmıştım ölçümü 23'lere kadar geliyordu ama.

V: 4, 13.
Amper: 4400.
Bu değerlere göre 18watt olarak buldum.
Şarja taktığımda normal yeşil değil açık mavi oluyor süper hızlı şarj yazıyor.
@564300

Karar nedir hocalarım fazla bir tartışma dönmüş ne yapmam lazım benim.

Karar nedir hocalarım fazla bir tartışma dönmüş ne yapmam lazım benim.
Telefonun süper hızlı şarj edilmesini istiyorsan orijinal Samsung 25W PD adaptör al.
Eğer bununla şarj ederim diyorsan uzun vadede ciahaza,pile zarar verir.

V: 4, 13.
Amper: 4400.
Bu değerlere göre 18watt olarak buldum.
Şarja taktığımda normal yeşil değil açık mavi oluyor süper hızlı şarj yazıyor.
@564300
Bu mümkün değil aslında Samsungun 25W değeri süper hızlı şarj 15w değeri hızlı şarj 18W'ta süper hızlı şarj yazmaz ki ama şaşılacak bir durum.
Hangi uygulamadan bakıyorsan o yanlış söylüyor galiba tek members doğru.

Oradan nasıl bakılıyorsa söyle, bakayım.
Samsung Members uygulamadını indiriyorsun tanılama yapıyorsun orada çıkıyor zaten kablo ile şarj diye ona tıklayıp şarj cihazını telefona takıyorsun.

Samsung members uygulamadını indiriyorsun tanılama yapıyorsun orada çıkıyor zaten kablo ile şarj diye ona tıklayıp şarj cihazını telefona takıyorsun.

Deji'yi takınca süper hızlı şarj gösteriyor members uygulamasında da, kutudan çıkan 15W adaptörü takınca da sadece hızlı şarj yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…