Samsung telefonun 25W şarj etmesi için orijinal Samsung 25W pd adaptör olması gerek.
Ben de Deji 25W kullanıyorum doğru mu ölçüm bilmiyorum 18W şarj ediyor ve süper hızlı şarj yazıyor.
Samsung telefonun 25W şarj etmesi için orijinal Samsung 25W pd adaptör olması gerek.
Ben de Deji 25W kullanıyorum doğru mu ölçüm bilmiyorum 18W şarj ediyor ve süper hızlı şarj yazıyor.
Membersta mı?
Bak 25W almıyor.
15W alıyor.
Orijinal olmadığı 15W alıyor.
Orijinal Samsung 25W pd adaptör olsa süper hızlı şarj yazardı.
15W = hızlı şarj.
25W = süper hızlı şarj.
Söylediğim yanlış değil yani.
Hatta adaptörü takınca bu renkte çıkıyor sımge 25W akım aldığı için.
Eki Görüntüle 1728649
Ge 25W akım aldığı için.
15W şarj ediyor 23-24W değil.
Fark görememen çok değişik 0-100 arasını 25W ile 1 saat 17 dk şarj ediyor 25W ama 15W 25-100 qtqsını 1 saat 33dk şarj ediyor S20 FE kullanıyorum.
Telefonun süper hızlı şarj edilmesini istiyorsan orijinal Samsung 25W PD adaptör al.Karar nedir hocalarım fazla bir tartışma dönmüş ne yapmam lazım benim.
Bu mümkün değil aslında Samsungun 25W değeri süper hızlı şarj 15w değeri hızlı şarj 18W'ta süper hızlı şarj yazmaz ki ama şaşılacak bir durum.V: 4, 13.
Amper: 4400.
Bu değerlere göre 18watt olarak buldum.
Şarja taktığımda normal yeşil değil açık mavi oluyor süper hızlı şarj yazıyor.
@564300
Hangi uygulamadan bakıyorsan o yanlış söylüyor galiba tek members doğru.
Samsung Members uygulamadını indiriyorsun tanılama yapıyorsun orada çıkıyor zaten kablo ile şarj diye ona tıklayıp şarj cihazını telefona takıyorsun.Oradan nasıl bakılıyorsa söyle, bakayım.
Şarja tak memberstan tanılama yap ya da şarja taktığında ortaya çıkan simge ne renk oluyor?
Bak bu orijinal olmayan 25W adaptör böyle yazıyor.
Eki Görüntüle 1728631
Bak bunlar da orijinal Eki Görüntüle 1728632Eki Görüntüle 172863325W taktığım zaman yazan
Burda olduğu gibi.
Bu imkansız.
Samsung members uygulamadını indiriyorsun tanılama yapıyorsun orada çıkıyor zaten kablo ile şarj diye ona tıklayıp şarj cihazını telefona takıyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.