Samsung A73 ile replika şarj aleti kullanılır mı?

25W şarj etmez.

Ne beğenmediğimi 25W şarj etmez biliyorumda konuşuyorum yanlış değil.

25W akım alabilmesi için adaptörün orijinal Samsung 25W pd adaptör olması gerekiyor orijinal Samsung değilse hiçbir şekilde 25W akım çekmez Samsung kullanmayanlar bilmez ama.

@ertn0 niye beğenmedim attın yanlış mı söylüyorum?
Aynı ürünü kullanıyorum süper hızlı şarj ediyor, bilipte konuştuğunuza emin misiniz?

Aynı ürünü kullanıyorum 25W şarj ediyor, bilipte konuştuğunuza emin misiniz?

Evet.
Samsung telefonu 25W süper hızlı şarj etmek için orijinal 25W PD Samsung adaptör gerekli.

Deji'yi takınca süper hızlı şarj gösteriyor members uygulamasında da, kutudan çıkan 15W adaptörü takınca da sadece hızlı şarj yazıyor.

18W ile süper hızlı şarj yazmazı garip.
Çünkü 25W süper hızlı şarj olarak geçiyor.

Evet.
Samsung telefonu 25W şarj etmek için orijinal 25W PD Samsung adaptör gerekli.
Hocam ediyor ediyor, Watt değerini kontrol etmedim ama orada süper hızlı şarj yazıyor ve orijinal Samsung adaptörlerde vaadedilen sürede dolduruyor pili.

Tamam orijinal alınmasında bir problem yok ama orijinalden daha kaliteli after market ürünlerindende problem yaşanmaz. Gidip 50 liralık çakma bir adaptör alınmadığı sürece.

Hocam ediyor ediyor, watt değerini kontrol etmedim ama orada süper hızlı şarj yazıyor ve orijinal Samsung adaptörlerde vadedilen sürede dolduruyor pili.

Tamam orijinal alınmasında bir problem yok ama orijinalden daha kaliteli after market ürünlerindende problem yaşanmaz. Gidip 50 liralık çakma bir adaptör alınmadığı sürece.

Peki after market ürünleri telefonuma herhangi bir zarar vermeyecekse 25W olarak hangisini önerirsiniz?

Bu ürünü öneririm hocam yaklaşık 1 aydır annemin telefonu olan A33'ü ve 3 gündürde benim telefonum olan S23'ü problemsiz bir şekilde şarj ediyor. Ugreen ürünleri orijinal olduğu sürece güvenilirdir. Farklı ürünlerinide kullanıyorum ve memnunum. Arkadaşın böyle bir olaydan canı yandığı için böyle bir önyargıda bulunuyor olabilir. Gayet anlayışla karşılarım ama Ugreen markasından zarar gelmez. Satıcısı Amazon olandan alabilirsiniz.

@564300 sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş hocam, yaşandı mı böyle bir olay?

Bu ürünü öneririm hocam yaklaşık 1 aydır annemin telefonu olan A33'ü ve 3 gündürde benim telefonum olan S23'ü problemsiz bir şekilde şarj ediyor. Ugreen ürünleri orijinal olduğu sürece güvenilirdir. Farklı ürünlerini de kullanıyorum ve memnunum. Arkadaşın böyle bir olaydan canı yandığı için böyle bir önyargıda bulunuyor olabilir. Gayet anlayışla karşılarım ama Ugreen markasından zarar gelmez. Satıcısı Amazon olandan alabilirsiniz.

@564300 sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş hocam, yaşandı mı böyle bir olay?

Telefonumun bataryasına vs herhangi bir zararı var mıdır çünkü elimdeki replika ürünü kullanmak istemiyorum.

Tamamdır hocam attığınız adaptörü alıyorum kendi kablosuyla kullanırım teşekkür ederim size eğer isterseniz elimde replika EP-TA800n ürünü var :).
Yok teşekkürler hocam, ben kendi telefonum içinde aynı ürünü alacağım.

Bu arada TA800 önermememin nedeni piyasada inanılmaz çok replikası var, orijinal fiyata replika satın alan tanıdıklarım bile oldu.

Yok teşekkürler hocam, ben kendi telefonum içinde aynı ürünü alacağım.

Bu arada TA800 önermememin nedeni piyasada inanılmaz çok replikası var, orijinal fiyata replika satın alan tanıdıklarım bile oldu.

Benim telefoncu arkadaşım da 450 TL fiyatına toptancıdan replika ürün almış orijinal ürün zannedip bana hediye etti eve gelince anladım replika olduğunu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı