Samsung A8 2016 mı A7 2017 mi?

Blue Life

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Önümüzdeki günlerde Samsung marka cep telefonu almayı düşünüyorum. Samsung Galaxy A7 2016, A8 2016 ve A7 2017 modellerinden birini almayı düşünüyorum ama hangisini alayım karar veremedim. Sizce A8 2016 mı yoksa A7 2017 mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben samsung cihazları pek önermiyorum alacaksanız'da amiral gemisi samsung cihazları alabilirsiniz çünkü bir yılda samsung en az üç telefon çıkarıyor ve her bir telefona güncelleme gelmesi çok uzun sürüyor vb. sorunlar aldıktan 2 ay sonra ve ya telefonu 2 kere sıfırladıktan sonra kasmalar donmalar başlıyor o yüzden ben samsung önermiyorum o konuda gerçekten beğendiğim yaptığı telefonu'nun arkasında duran markalar; HTC,ASUS,
Bu iki markanın telefonlarından seçebilirsin.. :)

Hala S3 zamandaki kalıplaşmış cümleler sahip olup Samsung kasıyor, donuyor demek yanlış bir düşüncedir, böyle bir durum yok, bilmediğiniz konulara yorum yapıp başkasını yanlış yönlendirmeye hakkınız yok.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı