Samsung AI Türkçe olmuyor

Akira.exe

Hectopat
S25 Ultra'da bugün One UI 8 yükledim. Writing assistant özelliğine belki Türkçe dil gelmiştir diye düşündüm ama hala İngilizce cevaplar yazıyor.
Türkçe yapmanın yolunu bilen var mı?

Screenshot_20250918_111836_WhatsApp.jpg

Screenshot_20250918_111812_WhatsApp.jpg

Ayarlardaki Galaxy AI kısmından. Türkçe paket indirmen lazım, WhatsApp'taki yanıt özelliğini kullanmadım ama diğer yazı işlerinde Türkçe özet çıkartabiliyordum. (merak ediyorsan düz S25'im var, şu an güncellemeyi indiriyorum.) Belki Türkçe paket için güncelleme de gelir ve düzelir.

Ayarlardaki Galaxy AI kısmından. Türkçe paket indirmen lazım, WhatsApp'taki yanıt özelliğini kullanmadım ama diğer yazı işlerinde Türkçe özet çıkartabiliyordum. (merak ediyorsan düz S25'im var, şu an güncellemeyi indiriyorum.) Belki Türkçe paket için güncelleme de gelir ve düzelir.
Biraz daha detay verir misin? Tam olarak nerden indireceğim?

Screenshot_20250918_113054_Samsung Keyboard.jpg

Burda dil seçme kısmı yok. Özet işini bende Türkçe kullanabiliyorum bu karşıdan gelen mesajı okuyup hazır cevap yaziyor. Dediğinizden ayri bir sey.

Sizde de WhatsApp'ta görüntülü konuşurken telefon aşırı şekilde ısınıyor mu? Yarım saatlik görüntülü konuşmada telefon 65 derece olmuştu elimde tutamıyordum telefonu.

One UI 8 ile bu durum azaltılmış. Önceden bir sorun olduğu barizdi.

Son düzenleme:
Sizde de WhatsApp'ta görüntülü konuşurken telefon aşırı şekilde ısınıyor mu? Yarım saatlik görüntülü konuşmada telefon 65 derece olmuştu elimde tutamıyordum telefonu.

Hayır, 1 saat aralıksız görüntülü konuşmuştuk (one ui 7'de), bir tek pil biraz fazla tükenmişti, ısınma sorunu hiç yaşamadım, güncelleme sonrası yaptıysan normal olabilir, çünkü güncellemeden sonra bazı güç ayarları sıfırlanıyor sanki ilk defa almışsın gibi baştan güç yönetimi yapmaya çalışıyor. Bu arada 65 derece anormal, benim telefonum 45 dereceyi hiçbir şekilde geçmiyor, 3D mark testinde bile. seninkinin hiç o derecelere bile varmaması lazım normal kullanımda

Türkçe içinse, ayarlar > Galaxy AI > writing assist > (altta) sohbet çevirisi > oradan Türkçe indirirsen belki WhatsApp'taki öneriler Türkçe olur.

Biraz daha detay verir misin? Tam olarak nereden indireceğim?

Eki Görüntüle 2575785

Daha önce bunu hiç kullanmadım. Aslında sadece fotoğraf düzenleme dışında kullandığım özellik bile yok.

Hayır, 1 saat aralıksız görüntülü konuşmuştuk (One UI 7'de), bir tek pil biraz fazla tükenmişti, ısınma sorunu hiç yaşamadım, güncelleme sonrası yaptıysan normal olabilir, çünkü güncellemeden sonra bazı güç ayarları sıfırlanıyor sanki ilk defa almışsın gibi baştan güç yönetimi yapmaya çalışıyor. Bu arada 65 derece anormal, benim telefonum 45 dereceyi hiçbir şekilde geçmiyor, 3D mark testinde bile. Seninkinin hiç o derecelere bile varmaması lazım normal kullanımda

Türkçe içinse, ayarlar > Galaxy AI > writing assist > (altta) sohbet çevirisi > oradan Türkçe indirirsen belki WhatsApp'taki öneriler Türkçe olur.

Daha önce bunu hiç kullanmadım. Aslında sadece fotoğraf düzenleme dışında kullandığım özellik bile yok.

Anladım.

Evet. One UI 7 de görüntülü konuşmada bir hatadan dolayı çok ısınıp hızlı şarj bitiriyordu. Şu an test ettim asla ısınmıyor, düzeltmişler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı