Rehber Samsung Android sürümü düşürme veya yükseltme

Mesela şu an bunu girsen Android sürümünü en fazla ne yapabilirsin A7 2017 için?

Anlıyorum, bunu yapmak isteyenler için güzel bir rehber hazırlamışsınız ama Custom ROM kolaylığı dışında gizliliği ve güvenliğide arttırır ve ben bunu bilgilendirmek istemiştim.

Üretici firmanın (Samsung, LG, son, HTC, Xiaomi vb.) yayınlamadığı her yazılımdan şüphe etmeliyiz.

Mesela şu an bunu girsen Android sürümünü en fazla ne yapabilirsin A7 2017 için?
Android 8.0 Oreo mevcut en son.

SM-G30F. Ayrıca download mode açılıyor ama versiyon kısmı yok. Ortada yeşil robot türü bir şey çıkıyor o kadar.
Arama ekranına *#1234# yazıp SS atar mısınız?

Üretici firmanın (Samsung, LG, son, HTC, Xiaomi vb.) yayınlamadığı her yazılımdan şüphe etmeliyiz.

Android 8.0 Oreo mevcut en son.

Arama ekranına *#1234# yazıp SS atar mısınız?
Özgür ve açık kaynak değil ise evet. Onun dışında çoğunlukla hayır.

Onu 4.4.4 yapabiliyor muyuz? Elimde 2 tane bu cihaza uyan kablo var ama PC algılamıyor telefonu.
4.4.4 yapabilirsiniz.
PC algılamıyor ise şarj soketiniz de sorun olabilir. Telefon açık iken görüyor mu PC?

1 tanesi BlackBerry şarj aleti o bozuk galiba ama diğeri Bluetooth şarj aleti o sağlam şarj ediyor ama PC algılamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…