Rehber Samsung Android sürümü düşürme veya yükseltme

S8'e U8 yüklenir mi?

A107FXXS8cvk1. Benim telefonumun sürümü

A107FXXU8BUF1 indireceğim sürüm

S8'e U8 yüklenir mi?

A107FXXS8cvk1. benim telefonumun sürümü.

A107FXXU8BUF1 indireceğim sürüm.

Denedim yüklendi. Konu sahibi rehberde belirtmiş ama ben o kısmı tam olarak anlamamıştım teşekkürler.

Son düzenleme:
S8'e U8 yüklenir mi?

A107FXXS8cvk1. Benim telefonumun sürümü

A107FXXU8BUF1 indireceğim sürüm

Denedim yüklendi. Konu sahibi rehberde belirtmiş ama ben o kısmı tam olarak anlamamıştım teşekkürler.
Hocam telefonun android sürümünü 10 yaptıktan sonra telefonda performans artışı oldu mu?

Benimki de A10s android 11 ve aynı sürümü yüklemeyi düşünüyorum

Hocam telefonun Android sürümünü 10 yaptıktan sonra telefonda performans artışı oldu mu?

Benimki de A10s Android 11 ve aynı sürümü yüklemeyi düşünüyorum.

Hocam telefonu anneme verdim ben de yeni telefona geçtim. Telefonu vermeden önce telefonun performansında artış oldu tabii ama annemin yüzlerce uygulama yüklemesinden dolayı telefon tekrar aynı performansına geldi. Yüzlerce uygulama evet abartısız söylüyorum gerçekten 100'ü aşkın uygulama vardır telefonda 100 MB kullanılabilir alan bile yok.

Hocam bende u harfide yok s harfide yok. Ne yapabilirim?

Bu kadar uzun yazmana gerek yoktu Samsung SamMobile sitesinde zaten tarihler ve yazılım sürümüde yazıyor normal bir insan anlar bunları hangisi güncel olduğunu.
Kısacası oradaki harflerde cihaza göre değişir aynı model olsa da ülkeye göre bile farklılık görünür.Ve siteden yazılım indireceğiniz de model ve ülkeni seçiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…