Samsung Buds 2 mi Samsung Buds FE mi?

__.ali.__

Kilopat
Daha fazla  
Bluetooth kulaklık alacağım. Bas ve tiz dengesi, ses berraklığı/netliği çok önemli benim için. Telefonum da Samsung. Samsung Buds 2 almayi düşünüyorum en mantıklı o gibi. Ama Buds 2 yerine Buds FE'yi tercih edenler var aralarında da ciddi bir fiyat farkı varken. Sizce hangisi alınmalı bilenler yorumlarını yazarsa sevinirim?

Yanlış bilgi: https://www.samsung.com/tr/audio-sound/galaxy-buds/galaxy-buds-fe-mystic-white-sm-r400nzwatur/
Bluetooth kulaklık alacağım. Bas ve tiz dengesi, ses berraklığı/netliği çok önemli benim için. Telefonum da Samsung. Samsung Buds 2 almayi düşünüyorum en mantıklı o gibi. Ama Buds 2 yerine Buds FE'yi tercih edenler var aralarında da ciddi bir fiyat farkı varken. Sizce hangisi alınmalı bilenler yorumlarını yazarsa sevinirim?
Buds FE tercih edenler Samsung telefon kullanmayanlar oluyor genellikle. Buds 2'de Samsung telefonlara özel bir Kodec bulunuyor. Bütçe varsa Buds 2 alınması daha mantıklı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Galaxy Buds 2:

1. SBC (Subband Codec) - Standart bir Bluetooth ses kodlayıcısıdır.

2. AAC (Advanced Audio Codec) - Özellikle Apple cihazlarda daha iyi ses kalitesi sağlamak için sıkça kullanılır.

3. aptX - Bluetooth üzerinden ses kalitesini artırmak için tasarlanmış bir kodlayıcıdır; ancak destek durumu kaynak cihaza bağlı olarak değişebilir.

Galaxy Buds FE:

1. SBC (Subband Codec) - Standart bir Bluetooth ses kodlayıcısıdır.

2. AAC (Advanced Audio Codec) - Özellikle Apple cihazlarda daha iyi ses kalitesi sağlamak için sıkça kullanılır.

3. Samsung Scalable Codec - Samsung cihazlarla kullanıldığında daha yüksek ses kalitesi ve azaltılmış gecikme sunan özel bir kodlayıcıdır.

Buds FE tercih edenler Samsung telefon kullanmayanlar oluyor genellikle. Buds 2'de Samsung telefonlara özel bir Kodec bulunuyor. Bütçe varsa Buds 2 alınması daha mantıklı.

Sanki Buds FE'de SSC var.

iki kulaklığıda aktif olarak kullanıyorum Buds2 de daha çok özellik var 360ses vs gibi Buds fe daha ergonamik kulağa daha iyi oturuyor zaten tanıtılırklen en çok övdükleri özelliğiydi bu. Ses konusunda ben çok büyük bi fark algılamadım kulağım o kadar hassas değil anlamam fazla.

İki kulaklığıda aktif olarak kullanıyorum Buds 2 de daha çok özellik var 360ses vs gibi Buds FE daha ergonamik kulağa daha iyi oturuyor zaten tanıtılırklen en çok övdükleri özelliğiydi bu. Ses konusunda ben çok büyük bir fark algılamadım kulağım o kadar hassas değil anlamam fazla.

Buds FE'ye de 360ses gelecek diyorlardı ama diyorlardı.
Onun dışında suya dayanıklılık dışında çok fark yok bence.

Bende tam tersiydi diye hatırlıyorum. Demek ki tam tersiymiş.

Belki de yapay zeka tam tersi yazdı.
Ama ilk sorduğumda da SSC'nin 24bit 96KHz desteklediğini yazmıştı Buds FE ne dedim o da SSC kullanıyor dedi ama o 24bit 48KHz yanlış biliyorsun SSC Buds 3 Pro kullanıyor 96KHz destekliyor demiştim o da Samsung cihazlar segmentler arasında farklar olabilir ancak Buds FE SSC kullanıyor demişti.

Tam anlamadım sanırım SSC desteklemiyor Buds 3 Pro.

Screenshot_20241019_164801_ChatGPT.jpg

Buds FE'ye de 360ses gelecek diyorlardı ama diyorlardı.
Onun dışında suya dayanıklılık dışında çok fark yok bence.
Ben teknosadan samsung danışmanına sordum buds 2 mağazalarda yok ses yüksekliği ve bas derinliği olarak buds 2 daha iyi internetten bul al dedi. Kararsız kaldım ses kalitesi olarak fark yoksa bu kadar fiyat farkı vermeye gerek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı