Samsung C27HG70 alınır mı?

Lg monitörün kontrastı kötü, va panellerin kontrast oranı daha iyi, ona öncelik veriyorum diye renkleri de güzel veren va panel almak istiyorum. Msi aynı paneli kullanıyor ama karanlık sahneleri Samsung un modelinden daha iyi gösteriyor

Son düzenleme:
LG monitörün kontrastı kötü ve IPS glow u fazla, VA panellerin kontrast oranı daha iyi, ona öncelik veriyorum diye renkleri de güzel veren VA panel almak istiyorum

Tercih size kalmış ben eğer VA panel alacak isem yine gider CHG70 alırım bu paneli zaten Samsung üretiyor diğer markalarada o satıyor. İyi araştırısanız CHG70 i geçe bilen VA veya SVA başka bir monitör henüz çıkmadı tanıtımı yapıldı fiyatıda 1000$ bandında bu ürünüde Samsung yaptı C27G75T Odyssey G7 ve C32G75T Odyssey G7 240 Hz G-Sync bir tık Static Contrast düşük geri kalan özellikleri bire bir CHG70 ile aynı Link yani kaliteli bir VA olsun istiyorsanız Samsung SVA QantumDot 10 Bit olan CHG70 serilerini almanız mantıklı olacaktır. Kafanıza bir şey takılır ise yine buradan yardımcı olmaya çalışırım iyi araştırmalar.

Verdiğiniz bilgiler ve vaktiniz için teşekkür ediyorum. 1 yıl kullanım sonrası sorun herkesde olmuyor sanırım burada yazan kişiler sonucunda. Son bir sorum olacak siz CHG70 kullanıyorsunuz sanırım Filmlerde karanlık sahneleri görünür bir şekilde gösteriyor mu?

Karanlık sahneden kastınızı tam anlamadım ama şu bir gerçek daha önce 4K TN monitör kullanıyordum CHG70 2K olmasına rağmen renkler daha canlı 4K TN de 10 Bit bir panel 1 Milyar renk idi ama QantumDot SVA değildi kısacası panel çok fark ediyor. IPS deneyimleme imkanım olmadı. 15 20 Bin TL lik IPS lerde bile sıkıntılar var. bu fiyat performan ürünü ürüne yakın farklı bir ürün alayım 4 5 bin vereyim deseniz bile sıkıntılar bitmiyor.

1 yıl sonunda o şekilde bariz bir sorun olsa bile alacağınız ürünün garantisi olacak sonuçta. Bende 32 inch versiyonunu kullanıyorum. Güzel bir monitör ve çıktığı tarihe göre özellik olarak dolu. Boyutu büyük geliyor sadece. Ben alırken bu kadar fazla monitör çeşidi yoktu. Şimdi olsa 27 inch'den büyük bir monitör bakmazdım.

Zaten 2017 yılında çıkan bir monitör kaç milyon sattı kim bilir 3 5 geri dönüş olması normal her üründe 3 5 geri dönüş mutlaka vardır böyle bir kalite fiyat performans ürünü için bence doğal bir durum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı