Samsung C5 PRO'ya Android 7 Nasıl Yüklenir?

Makaleler
1
Başlıkta gördüğünüz gibi arkadaşlar,
Samsung C5 Pro'ya Android 7 Nasıl Yükleyebilirim? Sammobile'den baktığımda sadece China versiyonları var. Bu arada telefon modeli C5018. 7 mi yüklemeliyim yoksa 8 mi? Detaylı yazabilir misiniz?
@BERWAR Siz anlar mısınız ?
Hallettim gerek kalmadı.

Son düzenleme:
C serisi sadece Çin'de satılmak için oluşturulan bir seri diye biliyorum yanlış bilmiyorsam. Ben C9 Pro'ya yüklemiştim sorun yaşamadım. Bunu yükleyebilirsin.

C serisi sadece Çin'de satılmak için oluşturulan bir seri diye biliyorum yanlış bilmiyorsam. Ben C9 Pro'ya yüklemiştim sorun yaşamadım. Bunu yükleyebilirsin.

Türkçe dil desteği yok Çin sürümünde. C5010 sürümünü yükledim bir problem çıkmadı. Sadece VoLTE çalışmıyor anlamadım gitti.

Türkçe dil desteği yok Çin sürümünde. C5010 sürümünü yükledim bir problem çıkmadı. Sadece VoLTE çalışmıyor anlamadım gitti.
C5010 Android 8 benim telefonda. VoLTE çalışmıyor ve yarım yamalak Türkçe, çoğunluk İngilizce.
Telefon çok iyi telefon ama şu yazılım kısmı çok yordu. Bir çözümü de yok sanırım.

C5010 Android 8 benim telefonda. VoLTE çalışmıyor ve yarım yamalak Türkçe, çoğunluk İngilizce.
Telefon çok iyi telefon ama şu yazılım kısmı çok yordu. Bir çözümü de yok sanırım.
Bende de VoLTE çalışmıyor. Telefonu ingilizce olarak kullanıyorum daha iyi. Bide WiFi bağlantısı yavaş anlamadım gitti. Android 8 benimkisi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı