Evet biliyorum şimdi yapacağımız işlemle görünecek merak etme, şimdi magisk apk'yı kur ve aç, açtıktan sonra karşına ek kurulum gerekli diye birşey çıkacak, onayla de, telefon kapanıp, açılacak ve root atılmış olacak. Bu kadar hocam.Tamam hocam herseyi yaptim ama root yok hala
Hocam sen baya bilgilisin bu konuda, ben hep twrp ile atmaya çalıştım rootu neyse tamam devam edelimTamam twrp lazım değil ve onu asla flashlamıyoruz yoksa telefon yine döngüye girer, lazım değil o. Stock recovery ile atacağız rootu.
Az çok biliyorum kendime yetecek kadar. Samsung'un bu modeline twrpsiz atılıyor.Hocam sen baya bilgilisin bu konuda, ben hep twrp ile atmaya çalıştım rootu neyse tamam devam edelim
Tamam, şimdi magisk patch dosyasını odinde ki PDA veya AP de olabilir, odin sürümlerine göre farklı gösterebilir, sende hangisi yazıyorsa oraya bas ve seç, daha sonra start de, telefon kapanıp, açılacak.Tamam şuan böyle ve gördü
Tamam gayet normal bu, bunu vermesini bekliyordum. Cihazı sıfırla de, telefon sıfırlanacak, açılması 3, 4 dakikayı bulur, açıldıktan sonra telefon kurulumunu yap, ana ekrana gelince tekrar yaz, bekliyorum hocam.Telefon kapandi acildi böyle bi hata verdi
Evet biliyorum şimdi yapacağımız işlemle görünecek merak etme, şimdi magisk apk'yı kur ve aç, açtıktan sonra karşına ek kurulum gerekli diye birşey çıkacak, onayla de, telefon kapanıp, açılacak ve root atılmış olacak. Bu kadar hocam.Tamam hocam herseyi yaptim ama root yok hala
Estağfurullah hocam işiniz görüldüyse ne mutlu bana, geceniz güzel olsun.Hocam cok teşekkür ediyorum uğraştınız o kadar, root oldu, cok sagolun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.