Evet biliyorum şimdi yapacağımız işlemle görünecek merak etme, şimdi magisk apk'yı kur ve aç, açtıktan sonra karşına ek kurulum gerekli diye birşey çıkacak, onayla de, telefon kapanıp, açılacak ve root atılmış olacak. Bu kadar hocam.Tamam hocam herseyi yaptim ama root yok hala
Evet yurt dışı ama Türkiye'ye kayıtlıYurtdışı mı telefon?
İmei sorunun olmaz o zaman, elinde root dosyaları var mı? Bir de yapım numarasını ekran görüntüsü alıp gönderir misin?Evet yurt dışı ama Türkiye'ye kayıtlı
Kendim atmayı denedim ancak, telefon sürekli açılıp kapanıyor ve Samsung yazısında kalıyor, haliyle stock roma geri dönmek zorunda kalıyorum. Yardımcı olacak var mı?
Bu telefonda öyle kolay değil maalesef birçok yöntem denedim olmamıştı bende de.Magisk ile kendiniz patchleyin.
Bu telefonda öyle kolay değil maalesef birçok yöntem denedim olmamıştı bende de.
Yurt dışı cihaz olduğu için hep sorun yaşamıştım bende.
Magisk patchle zaten çalışıyor ama bu seferde cihaz açılmıyor, sorunda orada başlıyor, bu cihazda 2 adet rom dosyası var, Çin ve HongKong olmak üzere global için üretilmiş cihaz değil diye biliyorum.Magisk patch ile çalışır hocam. Ve zaten şebeke vermeyebilir.
Hong Kong romu var cihazda, bendekiyle aynı halledelim.İmei sorunum yok ve dediginiz gibi 2 tane romu var ve ikiside çin için resim aşağıda
Bende magiskle normal flashladim ama surekli açılıp kapandı ve rom atmak zorunda kaldim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.