Kendim atmayı denedim ancak, telefon sürekli açılıp kapanıyor ve Samsung yazısında kalıyor, haliyle stock roma geri dönmek zorunda kalıyorum. Yardımcı olacak var mı?
Evet biliyorum şimdi yapacağımız işlemle görünecek merak etme, şimdi magisk apk'yı kur ve aç, açtıktan sonra karşına ek kurulum gerekli diye birşey çıkacak, onayla de, telefon kapanıp, açılacak ve root atılmış olacak. Bu kadar hocam.
Tamam, şimdi magisk patch dosyasını odinde ki PDA veya AP de olabilir, odin sürümlerine göre farklı gösterebilir, sende hangisi yazıyorsa oraya bas ve seç, daha sonra start de, telefon kapanıp, açılacak.
Tamam gayet normal bu, bunu vermesini bekliyordum. Cihazı sıfırla de, telefon sıfırlanacak, açılması 3, 4 dakikayı bulur, açıldıktan sonra telefon kurulumunu yap, ana ekrana gelince tekrar yaz, bekliyorum hocam.
Evet biliyorum şimdi yapacağımız işlemle görünecek merak etme, şimdi magisk apk'yı kur ve aç, açtıktan sonra karşına ek kurulum gerekli diye birşey çıkacak, onayla de, telefon kapanıp, açılacak ve root atılmış olacak. Bu kadar hocam.