Samsung C9 Pro Kamera Performansı

Slcbasgu23

Kilopat
Daha fazla  
Bütçem 1600 TL C9 Pro almayı düşünüyorum beni kaç yıl idare eder bataryasının iyi gittiğini biliyorum fakat kamera yönünde üzer mi ? Samsung marka almak istiyorum başka bir markaya yönelmek istemiyorum.

İthalatçı garantili telefon alacaksınız. Garanti sürecinde ne tür sıkıntı yaşarsınız veya çözebilir misiniz muamma. Bu iki yıllık süreç sonunda da bir problem yoksa halen kullanılabilir.

Fakat her yıl yeni bir akıllı telefon konsepti ortaya çıkıyor. 2017'nin son çeyreğinden itibaren S8, Iphone X, OnePlus 5T tarzında geniş ekranlı ve genelde çift kameralı telefon akımına doğru gidiyor.

O zamanki süreçte düşünceleriniz değişebilir. Size göre yetersiz gelebilir.

Samsung ithalat garantili modelleri fiyat performans olarak iyi. Bu bütçeye S7 Edge ve S7 alabilirsin. 3000 TL üstüne de S8 ve Note 8 alınabiliyor. Mi6 ve OP5 modellerine de bakabilirsin. C9 PRO ve A9 PRO ikilisinden birini tercih et, sana yeterli olur. A9 PRO ile C9 PRO CPU ve GPU olarak benzer, RAM tarafında C9 PRO modeli avantajlı, A9 PRO modeli ise batarya da ve arka kamerada A9 PRO daha iyi ve OIS desteği de var, ön kamerada ise C9 PRO daha iyi. C9 PRO modelinin arka kamerasında OIS desteği yok. A9 PRO daha ağır bir cihaz ayrıca. A9 PRO modelinde S6 ve Note 5 modellerinde kullanılan kamera alt yapısı var, video seçeneklerinde farklılıklar var sadece.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı