Samsung CHG70 yatay çizgiler

Makaleler
2
Donanım arşivinin ne dediği çok umrumda değil fakat burada çok fazla ön yargı var bu kesin.

Hiç kimse kusura bakmasın bugün Linus gibi ürünü bütün kusurları ile birlikte söyleyen bizim memlekette yok desem yeri, kağıt üzerindeki verileri okuyor çoğu kanal.

Technopat incelemesine güvenerek Samsung CHG70 aldım yatay çizgilere 1 gün dayanamadım iade ettim monitörü.

Tam model kodu nedir? Tekrar kontrol etmek istiyorum.

Biz hiçbir Samsung monitörde rahatsız edici çizgi görmedik. En yakın arkadaşıma bile kavisli Samsung Monitör öneriyorum.

Bugüne kadar yatay çizgilerinden rahatsız olduğumuz bir Monster laptop vardı, onu da incelemede açık açık belirttik.

Hiçbir Samsung monitörde yatay çizgi sorunu görmedim.

Samsung CHG70 27" modeli. Bu çizgileri görünce araştırma yaptım belki bir ayar ile çözülür diye, fakat bunun bu monitörü kullanan çoğunluğun şikayeti olan bir durum olduğunu ve çözümü olmadığını öğrendim. Sanıyorum Samsung VA panellerin bir takım kalite kontrol sorunları var, MSI monitörlerde Samsung dan aldığını söylediği paneller arasında bazılarında freesync flicker problemi varken bazılarında yok mesela.

Samsung forumunda bile çözüm aranmış mesela fakat maalesef.
Link bırakıyorum kurallara aykırı ise silerim.

Son düzenleme:
Buyurun sorunun aga babasi.

Dosya Ekleri

• 2ACF0E7E-E205-476B-9AE6-9505E239429B.jpeg
    2ACF0E7E-E205-476B-9AE6-9505E239429B.jpeg
    59,3 KB · Görüntüleme: 106
Samsung bunu kendi ağzıyla söylüyor zaten, yatay dikey ne olursa olsun herhangi bir çizgi belirmișse direkt değişim yapıyorlar.

Yurt dışı ve garantisi bitmislerde nasil oluyor bilginiz var mı? Bir de hangi servisleri aramak gerekli? Dun bir servise sordum hemen gelip alalima bagladilar tipik Türk sirtlani.

Garanti bittiyse ücret karşılığı yapıyor olabilirler, pek bilgim yok. Servis konusunda Samsung'un canlı desteği var oradan yardımcı oluyorlar. Adamlar eve gelip bizzat soruna kendileri bakıyor, siz uğraşmıyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı